Palladium Engagement Rings

Prøver du ute etter en perfekte forlovelsesring for din elskede? Gold ser mer tradisjonelle, platina er ganske dyrt! Har du hørt om smykker laget av palladium? Selv kjent i lang tid nå, er palladium stadig mer populært i smykker markedet i disse dager. La oss få vite mer på det.
Palladium; Palladium er et skinnende metall med en sølvaktig hvitt utseende. Selv om det har flere applikasjoner, er det fortsatt lite kjent blant massene. Palladium er ekstremt formbart og gir ikke etter under spenning. Dernest er palladium svært motstandsdyktig mot varme, vær og anløpe. På grunn av disse fordelene, er palladium brukt i flere elektroniske varer som TV, mobiltelefoner, datamaskiner, katalysatorer, osv. Det blir brukt i like større skala for å lage smykker. Palladium tilhører platinagruppen metall (PGM) og ekstraheres sammen med platina.
Palladium smykker; Palladium ble brukt tidligere på 1930-tallet å lage smykker. Men, forsvant den når platina smykker ervervet i markedet. I dag derimot, gull og platina er mer verdifulle metaller enn palladium. Palladium er veldig lik platina i utseendet sitt, men varierer mye i sine egenskaper og kostnader. Palladium brukes enkeltvis å lage smykker like ringer, bryllup band og anheng. Men det også brukt som erstatning til Nickel alloy hvitt gull. Folk allergisk mot nikkel kan enkelt bruke palladium smykker som den er allergivennlig. I sin rene form er palladium hvitere, lettere og sterkere over platina, og dermed brukes til å lage smykker på en stor skala. Blant alle typer smykker, palladium engasjement ringene er mer populært i dag. La oss ta en titt på det i detalj.
Palladium Engagement Rings, Palladium er den nyeste og den nyeste trenden i smykker på nettet. På grunn av knapphet, er den fortsatt betraktes som et edelt metall. Derfor, hvis du tenker på å kjøpe en unik forlovelsesring, vil en palladium ring være et godt alternativ. Den er like blank og så attraktivt som platina. Du kan sette ganske enkelt en edelstein i palladium bryllupet band for å skape den perfekte engasjement ringen. En annen fordel med palladium er at den veier mindre og dermed koster mindre enn platina som kostnaden av ringen avhenger av vekten av metall. Palladium er også mer kraftigere enn platina og det gjennomgår ingen slitasje lett. Dernest er palladium veldig duktile og dermed, kan gjøres inn alle størrelser, form og mønster som ønsket. Som i strid med hvitt gull, er palladium naturligvis mer hvitere og blankere og dermed krever ikke polering for en lengre tid. Som nevnt ovenfor, er palladium hypoallergenic og derfor trygt for alle å bruke hver dag. Den største fordelen av palladium engasjement ringer er at de ser akkurat lik platina engasjement ringer, men langt rimeligere. Derfor kan du bruke spart dollar å kjøpe en større diamant på ringen.
Kjøpe Palladium Engagement Rings; Det er veldig viktig å bestemme metall før du kjøper en forlovelsesring. Hvis du har besluttet å ha en palladium forlovelsesring, kan du se etter ulike typer diamanter å sette i ringen. As Palladium er hvit i fargen; diamanter av noen farger kan gå med det. Hvite diamanter blir funnet å gnistre mer når satt i palladium, mens det bare forbedrer fargen og glimt av andre diamanter som rose, grønt og blått. Palladium As er ganske sjeldne, vil du kanskje se seg kun på større gullsmeder å finne det du ønsker. Du kan også få den skreddersydde etter din stil og preferanser.
Palladium engasjement ringene er ganske sjeldne og nyere trend i dag. Derfor, hvis du er ute etter en unik forlovelsesring for din elskede, er en diamant satt i palladium band ganske enkelt et flott alternativ!