Lip Makeup Tips

Lip makeup kan se ut akkurat slik du vil den skal se ut. Det kan gjøre at du ser yngre, eller eldre, eller lage dine lepper ser tynnere eller fyldigere. Alt avhenger av hva slags utseende du prøver å oppnå. Det er derfor vi har her, forskjellige lip makeup tips som vil gi deg en sjanse til å flaunt leppene, og gjøre dem kissable og ønskelig.
Hvordan søke Lip Makeup
Det første trinnet er involvert i å skape utseendet av disse deilige leppene er å ta vare på leppene. Det betyr, at du må by farvel til tørr, flassete lepper. Sikre at leppene er myke og beskyttet ved å bruke en egnet lip balm, med jevne mellomrom. Lip balm ikke bare beskytter leppene fra endringer i miljøet, i hovedsak sterkt sollys eller tørt vær, men også beholder den lille fuktigheten som finnes i dem og hindrer dem fra å bli tørr. Når du har oppnådd ønsket myk tekstur, gå foran og prøve ut disse mirakuløse lip makeup tips, som vil gi deg de vakre leppene du alltid har ettertraktede, og kan ha nå. ; Lagre dem før du male dem: Lip balm er ikke bare bra for tørre, sprukne lepper, gjør det også en flott base for leppe makeup, og beskytter dem fra harshness av ulike kosmetikk. Påfør en god, beskyttende lag av de beste leppepomade før du begynner. ; Kom i form: Bruk en lip liner å skissere leppene. Velg en nyanse som er i nærheten av leppestiften du skal bruke. Etter påføring lip liner, bruk en leppe pensel å forsiktig blande i lip liner, men likevel beholde linjen. Ikke bare en lip liner definerer formen på leppene, hindrer det også leppe fargen sprer seg til små linjer rundt munnen. For eksempel, hvis du vil gi din overleppen en skarp 'V' dip, er et lip liner den ideelle måten å oppnå det. Hvis leppene henge på hjørnene, kan du bruke en lip liner for å gi dem et litt løftet utseende. Les mer på lip liner tips. ; Color Me Rød (eller Rosa, eller eventuelle skygge du liker): å kunne gjøre leppestiften vare lenger, er det viktig at du søker det to ganger. Velg en nyanse som utfyller din huden tone. Noen av dere kan være lurt å jazz opp ved bruk av røde lip makeup. Men, husk at det verken er egnet for tenåringer, og heller ikke for svært gamle kvinner. Det passer kvinner i en bestemt aldersgruppe. Videre vil hvis leppen fargen er litt på mørkere side, bruke en mild fundament på munnen gjøre leppestiften vises som det er på leppene, og la for lengre slitasje av leppestiften. Etter den første bruken av leppestift, trykk på en vev mellom leppene og blot fargen fulgt av en ny søknad. Dette vil gjøre leppe fargen vare lenger. ; Gloss it Up: DAB litt gloss på leppene for å gi dem en fyldigere utseende. Kvinner som allerede velsignet med full lepper bør unngå bruke gloss som det ytterligere forbedrer fylde leppene. I noen tilfeller kan du bruke glans, uten leppestiften. Dette er spesielt nyttig når du prøver å oppnå en naken se etter leppene. ; Bruk alltid en leppe makeup remover å fjerne all sminken som langvarig applikasjon kan påvirke farge og tekstur i leppene.
Hvordan gjøre Lip Makeup for ulike Lip Tykkelser
Prosedyren å søke lip makeup for lepper av forskjellige former og størrelser er samme som ovenfor, kun intensiteten av anvendelse av hvert produkt vil variere.
Lip Makeup Tips for tynne lepper: For tynne lepper, når du bruker lip liner, bruke den like utenfor kanten av leppene. Ikke gå over da dette vil forvrenge formen på leppene dine. Velge en farge som ligner leppestiften du søker. Fyll i leppe fargen, og bruke glans i sentrum av din underleppen, å gi dem en fyldigere titt.
Lip Makeup Tips for Full Lips: For tykke lepper, kan du gjøre uten bruk av lip liner. Imidlertid hvis du fortsatt vil bruke den, anvende det bare rundt indre kanten av leppene. Blend duken godt med en leppestift eget valg. Prøv å unngå mørkere nyanser da disse vil gjøre lepper skiller seg ut videre. Unngå bruk av lipgloss.
Noen kvinner kan selv ønsker å velge permanent leppe makeup. Det er imidlertid en kostbar prosedyre, og ikke gjennomførbart for mange. Dessuten, med disse lip makeup tipsene, og være det naturlige skjønnheten du er, gjør du virkelig tror du trenger en 'mer' permanent løsning på problemet ditt?