Slik unngår du at Razor Burn

Statistikk sier at den gjennomsnittlige mann tilbringer 3000 timer i hans levetid barbere av seg skjegget. Med så mye tid investert i en oppgave, skulle man tro, hvorfor ikke mestre det? Barbering er ikke en ny utbygging, for menn (og kvinner) har gjort det i tusenvis av år. Likevel, til tross for det beste av teknologi barbering, barbering fortsatt er en uheldig realitet. I motsetning til populære tro, er det ikke bare menn som er plaget med den, men kvinner også. Begrepet barberingsutslett brukes vanligvis til å referere til betennelse i området som har blitt barbert.
De vanligste grunnene til barbering bruker en sløv kniv, overdrevent tett barbering, tørr barbering, søker mye press ved barbering, barbering er for fort eller lag, eller barbering mot strømmen. Etter å ha listet opp alle mulige årsaker, er det ganske enkelt å trekke hvordan å unngå barbering. Husk å alltid bruke en barberhøvel med en skarp kniv, og følger denne fremgangsmåten. Les også hårfjerning.
Fremgangsmåte for å forhindre Razor Burn, Det første skrittet for hvordan du unngår barbering er å forberede huden din godt. En god barbering lar deg ta av håret samtidig bevare integriteten av huden. Mens mange foreslår at du bør starte ved hjelp en finpuss som vil ta av døde hudceller, kan du vil hoppe dette trinnet hvis du har sensitiv hud. Stedet, rengjøre huden med vask inneholder salicylic acid. ; Start med å fukte huden med vann, eller holde en varm, vått håndkle noen få minutter mot huden som skal barberes. Et annet tips er at en fuktighetsgivende shaving gel fungerer bedre enn krem. : Ta deg tid til å massere barberskum eller såpe inn i huden ved hjelp av sirkulære bevegelser, for det presser håret opp og frigjør hud-mykgjørende oljer fra under huden. ; Bruk av barberkosten er ofte popularisert som en av måtene om hvordan å unngå barbering. Men, så det er ingen sikre fordeler, det er opptil deg å bruke en eller ikkje. Hvis du ikke kan jobbe opp et godt skum med fingeren tips, deretter bruke en grevling-hårbørste å gjøre det. Det er veldig viktig å huske på å erstatte en børste nå og da, for det kan bli en vert for bakterier og legge på problemet. , Nå, kommer ned til selve barberingen, det er tre viktige regler å følge. Den første er å barbere i retning av hår vekst for den første eller to passerer. Hvis huden din er sensitiv, så la den endelige også gjøres på denne måten. Hvis ikke, kan du gjøre et siste sveip mot korn. Vær oppmerksom på at håret vokser i ulike retninger på forskjellige deler av ansiktet. ; De andre to regler er ikke barbere altfor tett og å anvende minimal press mens barberingen. Hvis du barberer også nøye, er du sikker på å forårsake at huden blir betent. En vanlig gjort feil er å trykke ned mens du barberer deg, men etter alle forberedelser og med en skarp kniv, er det ikke krav til å gjøre dette. , Etter du er ferdig barbering, så vanskelig som det kan være, motstå trangen til å bruke produkter som parfymene og parfyme, for de er sikker på å irritere fersk barbert sensitiv hud. I stedet bruke en aftershave krem ​​med aloe vera, som har både beroligende og antibakterielle egenskaper. ; Les mer på:; Hvordan Unngå Razor Burn; Barbering Tips for Sensitive Skin; Barbering Sensitiv Skin; Den beste måten hvordan bli kvitt barberingsutslett er å hindre den fra skjer. Noen andre instruksjoner på hvordan å unngå barberhøvel brenne er trim håret du barbering hvis den er lang, ellers høvelen vil få tett opp, og har samme virkning som en sløv barberhøvel ville ha.