Hvordan få god søvn

Det var nesten en uke at Jeremia hadde ikke sovet godt. Det var som påvirker arbeidet sitt, hele hans timeplan, og han var gretten hele tiden. En dag, fortvilet og helt hjelpeløs, gikk han til en lege. At legen ga ham noen forslaget å få en god natts søvn for startere. Heldigvis for Jeremiah, det fungerte og hvordan! Han var tilbake til sin egen glade, entusiastiske og hardt arbeidende selv.
Dette er anekdote ikke bare om én Jeremiah, men mange flere blant oss som har gått gjennom faser av ikke å få god søvn. Stillesittende livsstil (for de fleste av oss), stress og spenning, uregjerlige arbeidstid og så videre, alle bidrar til mangel på søvn. For ikke å glemme usunne spisevaner! Hvordan kan alt dette håndteres, og blitt kvitt og hvordan få god søvn? Her er mulige svar!
Måter å få god søvn
Bedtime Stories?; En halv time før du faktisk gå å sove, bør du være helt avslappet. Du bør unne deg i aktivitet som avlaster deg av stress og beroliger ditt sinn. Les humor eller lytte til beroligende musikk, skrive eller bare ta en fin bad. Dette må følges strengt. Denne gangen skal aldri brukes til arbeider på datamaskinen eller ser på tv. No brain stimulere aktiviteten er det ting å huske på her.
Ingen dag Dreaming, blund på dagtid - som kan føre til drømmer er en komplett nei nei hvis du ser på hvordan få god søvn om natten. Napping selv etter at du mister søvn er ikke anbefalt. Bare stå opp og gjøre noe når du føler søvnig. Dette er spesielt for dem som har insomni.
Time Tales, Angi klokkeslett og sørg for at du treffer posen rundt samme tid på natten. Ikke gå til sengs for tidlig eller for sent enn det. Absorbere og følger denne rutinen, beslektet med måltidet ganger. Akkurat som du blir sulten på bestemte time, vil denne gangen innstillingen sørge for at du er i stand til å sove på det aktuelle tidspunktet. Les mer om hvordan du skal gå i dvale.
Pump it Up, Trene på daglig basis og anstrengende selv er et must å sove godt. En dyp, rolig søvn kan være forsikret av fysiske øvelser, samt noen mental øvelse, for eksempel meditasjon. Fysisk aktivitet kan være alt - trene på helsestudio, løping, sykling, dans, aerobic, kampsport - absolutt alt som du liker å gjøre. Les mer på triks å sovne fortere.
Du må Manage It; Ha en tidsplan der du vet hva du må gjøre det du har gjort, hva du ikke bør gjøre og fikse på en grov rutine og holde seg til det hva så noensinne. Ikke gjør i helgen et unntak, vil det gjøre ting vanskeligere for deg neste uke. De tingene å gjøre er viktig fordi da du ikke ville holde seg våken på grunn av noe sånt Å nei! Jeg måtte sørge for dette møtet, eller dato (eller liker) og det helt gled ut av mitt sinn! Hva kan man gjøre med det?
Priser Groom; Er seng og andre ting comfy nok? Er puten til ønsket tykkelse? Er rommet mørkt nok når du sove? Dette er noen flere faktorer du må se på med hensyn til hvordan du får god søvn. Hvis det er bråkete, kan du ikke kontrollere det, når kilden er utenfor huset ditt. Men hvis kilden er innenfor huset, ideelt for å sove godt, ville du trenger å dempe det. Hvis rommet er for varmt eller for kaldt, selv da din søvn kan være berørt.
Bust det Stress, La jobb relatert og profesjonelle spenning på dørstokken, før du skriver inn hjemme. Stress, spenninger og angst er en stor søvn frastøtende. Deg Fibro er overarbeidet, tenker problemer og du ikke er avslappet. Følgelig din søvn går for en kaste. Så å holde stress og angst bort er en av de beste måtene å sovne.
Nei til koffein og alkohol; Forbruket av te og kaffe bør begrenses. Faktisk unngå drikkevarer har koffein på ettermiddagen og kvelden. En annen ting som må unngås dersom du vil sove godt er å holde alkohol i sjakk. Selv om det er sant at alkohol hjelper på å sovne fort, hjelper det ikke å sove lengre perioder. Selv et lite glass kan påvirke vårt søvnmønster. Les mer på teknikker for å sovne.
Dette var de generelle retningslinjene for hvordan å få god søvn. Det kan være noen andre faktorer bortsett fra stress og alkohol som kan forstyrre din søvn, som graviditet. Så mantra for hvordan du kan få god søvn under svangerskapet, er å nyte avslappende teknikker, se hva du spiser, unngå røyking og i utgangspunktet ha en sunn livsstil. Til mødre å være, selv hvis du får forrige faktorene på plass, blir du nesten sikker på å få god søvn!
Les mer om:; problemer med å sove om natten; problemer med å sovne, instans, hjelper det deg å slappe av og gå inn i den lykksalige verden av søvn er et personlig valg. Hvem vet, kanskje du finner din egen svar på hvordan du kan få god søvn og streife rundt i drømmeland!