Slik Cornrow Hair

Trendy og kule, cornrow flette stiler er en tradisjonell måte å pyntebånd håret tett inntil hodebunnen. Denne African American tre strandet braid stil har blitt popularisert av kjendiser slikt Sean Paul, Britney Spears, Snoop Dog og mange andre kjendiser. Men, er et interessant faktum om cornrow håret at denne stilen ble brukt siden oldtiden og kan sees i gamle mynter og statuer. Dag den cornrow design har gått utover begrensningene til konvensjonelle stiler og kan nå jobbet i geometriske mønstre å danne enkle eller komplekse konstruksjoner. Dette kan dannes som swirls, stiliserte geometriske mønstre og kurver. Her er en guide til hvordan du cornrow håret i forskjellige stiler.
Hvordan Cornrow Hair Trinnvis
Bestem på Cornrow Braid Style; Før du kan starte ut med faktiske håret pyntebånd avgjøre de cornrow stilen du liker best. Et bilde av Sluttresultatet vil hjelpe deg bestemme løpet av handlingen. Du kan se på cornrow braid bilder på Internett og i bøker for inspirasjon til stilen. Start ut med fire til seks seksjoner fra forsiden til baksiden av hodet. For frisyre, vil du trenger en bred tannet kam, gummi band, hårspenner, og selvfølgelig, til massevis av tålmodighet, og tid reservedeler.
Untangle håret; Spray litt vann på å håret din og løse floken nøye. Vær forsiktig ikke vått håret grundig skjønt, som håret kontraktene når det er våt og utvider som det tørker. Så spenningen for å holde håret sammen kan dra i håret.
Delvis Hair; Bruk en rotte-tailed eller noen fine tannet kam til en del håret i seksjoner som kan være flettet. Tynnere seksjoner vil resultere i mindre cornrows, mens større seksjoner vil gi større cornrows.
Pyntebånd Hair; På hårlinjen, dividere håret seksjonen i tre like deler og starte pyntebånd den lille del av håret ved hårfestet. Hold venstre strand, midtre strand, og høyre tråd i hånden uten trekke det for stram eller lar den løs. Nå tar den venstre strand, krysser den under midten tråden slik at den venstre tråden er nå midt strand. Følg dette opp ved ta høyre Strand og krysset den under midten strand. Som du braid, ta noen hår nærheten fra avsnittet og legge den til midten strand av flettingen. Dette er hvordan braid er festet til delen av hodebunnen. Fortsett pyntebånd kassaskuff du når slutten.
Fortsett fletting; Avslappet hår må kanskje untangled som du beholder fletting. Bruk en spray flaske fylt med vann til dempe håret og løsne stramme floker. Når du har flettet tett inntil hodebunnen, fortsette normal flettene for langt hår.
Secure endene av Frisyre; Når du er gjort med hairstyle, hindre den fra rakne ved hjelp snap-free gummi band eller barrettes. Hvis du har naturlig krøllete hår så kan du krølle dem rundt fingeren din til å gjøre det bli. Gjenta pyntebånd prosessen hele veien rundt hodet slik at du opprettholder en ensartethet i størrelsen på seksjonene.
Les mer på:; Hvordan Do Cornrows; Hvordan Braid Cornrows; Cornrow Braids av alle Styles; Du kan avslutt med en aqua voks eller en protein hår gel å gjøre håret pyntebånd design vare lenger. Ikke trekk håret for hardt mens pyntebånd håret som det kan føre skade til håret og hodebunnen. Å vite hvordan å cornrow håret for veve kan hjelpe deg mestre grunnleggende om denne frisyre design. Ikke bekymre hvis du ikke kan perfekt det første. Med tid og tålmodighet kan du mestre kunsten av pyntebånd cornrows.