Frykt of Numbers

Å ha en frykt med tall kan virke underlig konsept å tenke på, ikke sant? Sure, kan du være én av dem som avsky matematikk, men det betyr ikke du bryte inn i en svette hver gang et nummer, noen nummer for den saks skyld, kommer foran øynene. La oss se på det på denne måten - Alle har sin egen frykt. Noen frykter mørket, andre frykter høyder og noen frykter engasjement. Hvem er å si om deres frykt er berettiget eller ikke? Most frykten er i utgangspunktet generelle som frykten for mørket. Mange mennesker kan ha opplevd å være redd for mørket en gang eller de andre i deres liv. Med alder, de fleste av disse frykt pass eller lærer vi å bære på, slik at de ikke nødvendigvis veien for våre daglige aktiviteter. Problemet oppstår når denne frykten ta på den form for fobier.
Fobi beskrives som en intens frykt for noe. Det kan være frykten for en person, situasjon, ting eller dyr. At det er fobier i denne verden, innebærer ikke leverer noen ny informasjon, men når man leser listen over fobier, kan det være en shocker - Fobi av luften eller en fobi for chins kan betraktes som noe ganske vantro. Men for den som vender mot frykt, er det ingen spøk. Tilsvarende har en redsel for tallene kan virke som en uutgrunnelig begrep for deg, men faktum er at den finnes.
Les mer på:; Weird Fobier: Liste over Funny og uvanlig Fobier, Liste over alle fobier og deres betydning; Arithmophobia - Fear of Numbers
Arithmophobia er også kjent som "numerophobia '. Å ha en frykt for tall har en negativ effekt på personer som lider av det. Det vanskeliggjør dem fra å bære på med sine vanlige daglige aktiviteter. Mennesker som lider av frykt for tallene finner det vanskelig å lære noe som er relatert til regning og matematikk. Denne frykten for tall kunne ha blitt utløst av en ubehagelig opplevelse eller situasjon i fortiden. Effekten av dette har vært så alvorlige at kroppen har utviklet en fobi for noe relatert til denne situasjonen. Det er nå du forkaster det fysisk ved å ikke behandle noen opplysninger knyttet til den.
For eksempel hvis en elev lærer matematikk i første klasse har fått en sum galt og har blitt hardt straffet for de samme, ydmykelse og smerte at straff er knyttet til matematikk. Så hver gang han tenker på tall han husker at ydmykelse. Og hver gang han ønsker å lære noe, kommer hans fobi i veien. Han kan forstå at tallene er harmløse, at de ikke kan fysisk forårsake noen skade på ham, men han kan ikke grunn med tankene sine. Det fører derfor til en blokk. Hjernen stopper bare mottar informasjon som er knyttet til det emnet.
Noen ganger fobier kanskje ikke har rot, noe som du kan spore tilbake til. Men de finnes likevel. Å ha en frykt for tall kan være for alle tallene generelt eller et bestemt nummer. Noen av tallene som kommer i denne listen er:
Frykt for det Number 666, The frykt for tallet 666 (Hexakosioihexekontahexaphobia) har fått til å gjøre med det faktum at det anses djevelens nummer. Mange unngår det som pesten, fordi de tror at det kunne føre til unaturlige hendelser.
Frykt for det nummer 13, Dette fobi for nummer 13 heter Triskaidekaphobia. Det betyr bokstavelig talt frykten for tallet 3 og 10. Det antas at det medfører uflaks. Denne fobi har mange historier omliggende det, som er utviklet over århundrene. De mest populære av dem er begrepet Friday the 13th.
Frykt for Nummer 4; Frykten for nummer 4 (Tetraphobia) er i hovedsak oppleves i den japanske tradisjonen. Dette er fordi uttalen av ordet fire i japansk er shi, som betyr døden. Det finnes knapt noen sykehus til et rom nummer 4 i Japan.
Det er andre tall så vel som fører til en fobi som nummer 8 (Octophobia), nummer 23 (Duo Triphobia) og nummer 3 (Triskaphobia). Så også en kan oppleve frykt for tall, eller frykten for store tall.
Håndteringen Med Fear of Numbers
Det er mulig å kurere fobier ved ansette psykiske metoder som hypnose. Men disse må gjøres av sertifiserte psykologer som har ekspertise på den. Siden problemet stammer fra bevisstløs eller underbevisste nivåer av hjernen vår, fokuserer metoden på viderekoblingssiden eller omprogrammering vår underbevissthet sinn å bli kvitt denne frykten. På overflaten er vi klar over at frykten vi skjuler er ulogisk, men frykten eller negative følelser knyttet til den er så dyp at den ikke kan bli kurert på egen hånd.
Den andre metoden som kunne prøves, er det å gi seg selv auto-forslag. Dette innebærer stadig forteller hjernen din at frykten er ulogisk eller at blokken du har utviklet vil gå. Feeding seg disse positive bemerkninger vil overtid programmet ditt sinn til å tro forslagene, og føre til å overvinne frykten for tall.
Les mer på:; Hvordan overvinne frykten, Six Basic Fears og Hvordan eliminere dem; Topp 10 mest vanlige Phobias; Frykten for tallene er ingen spøk uansett. Mennesker som har det, kanskje lider i en slik grad at det kan være som fører til sammenbrudd. Neste gang du møter noen som har Arithmophobia, ikke le det bort. Sjansen er at de kan ha innsett at de har et problem, og fokuserer på sin løsning.