Brune flekker på hendene

Brune flekker også kjent som alder flekker eller lever flekker på områder som er stadig utsatt for sollys som ansiktet, baksiden av hendene og overarmene. Folk som har en fair hudfarge er mer utsatt for brune flekker selv brune flekker er også vanlig i personer som har wheatish eller mørk hudfarge. Den pigment i vår huden som kalles melanin består av celler som kalles melanocytter. Når huden blir utsatt for stråler av solen, er det en konsentrasjon av melanin, som resulterer i utseendet av brune flekker på hender og ansikt.
Årsaker til brune flekker på Hands
Hva forårsaker brune flekker på hendene? Vel er den vanligste årsaken til brune flekker over eksponering for solstråler. Langvarig og overdreven eksponering for solens ultrafiolette stråler årsaker konsentrasjon av melanin og forårsaker mørke flekker, fregner og alder flekker. Visse medisiner og regelmessig bruk av p-piller kan også føre til brune flekker vises på huden. Noen andre årsaker til brune flekker på hender eller ansikt er graviditet, aldring, leversykdommer, hormonell ubalanse, stress og genetikk.
Rettsmidler for brune flekker på Hands
Over disk aktuell salver som inneholder Kojic acid, hydrokinon, azelainsyre, etc., kan være svært nyttig i å bli kvitt brune flekker. Du bør også bruke et bredt spekter Søn skjermen med en solfaktor over 15 for å hindre at utseendet på brune flekker på hånden. Bruke en god kvalitet hånd krem ​​som inneholder ingredienser som salisylsyre, alpha hydroxy syre, grønn te ekstrakter og vitamin C før du går til sengs. Les mer på brune flekker på huden.
Du kan også vurdere microdermabrasion vil kvitte deg med brune flekker på hendene. I denne prosessen er ørsmå partikler av mikro krystaller, vanligvis aluminiumoksid, sprayet over overflaten av huden. Dette sloughs bort øverste laget av døde hud celler til å avsløre frisk glødende hud. Microdermabrasion bidrar ikke bare i å bli kvitt brun flekker, men også reduserer forekomsten av forstørrede porer og fine linjer og rynker. En annen ny teknologi som bidrar til å eliminere brune flekker på hendene er IPL (IPL) terapi. Laserstrålen er gått gjennom huden, som absorberes av melanin. Etter behandlingen, den brune flekker flasse og få du vakker skjemme gratis hud.
Kjemisk peeling kan også brukes til å kvitte seg med brune flekker på hendene. En mild konsentrasjon Hvis syre som glykolsyre påføres på huden i 4 5 minutter. Etter dette en Neutralizer blir brukt som slouches av død hud til å avsløre huden som er fritt for pigmentflekker. Du må gå inn på 5 til 6 økter å fjerne brune flekker. Kanskje du har lyst å vite mer om kjemisk peeling for akne arr.
Home Rettsmidler for Brown Spotter Hands
Her er noen hjemme rettsmidler som vil vise deg hvordan du blir kvitt brune flekker på hendene. ; Fint rive en rød løk og hente ut sin juice. Bland dette løk saft med 2 ss av eple cider eddik. Bruk denne blandingen på den brune flekker ved hjelp av vattpinne og skyll med vann når den er tørr. ; Ta 2 ss ferskpresset limejuice med en spiseskje med yoghurt. Påfør dette på din brune flekker og la det tørke. Skyll hendene grundig med kaldt vann. ; Rub pasta laget av kombinere 2 ss most papaya med en spiseskje med tomat juice på de brune flekker på hendene. Hold dette lim på hendene i 10 minutter og deretter skyll med vann. ; Påfør en blanding av 2 spiseskje honning med 1 spiseskje av kanel pulver. Regelmessig bruk vil ikke bare redusere forekomsten av mørke flekker, men vil også hjelpe med å få strålende hud. ; Lag en blanding av 1 ss sitronsaft og 1 ss revet pepperrot og bruke dette på utesteder. La den på for 10 til 15 minutter og vask det av med vann. Regelmessig bruk kan hjelpe i falming det brune flekker på hendene. ; Påfør en blanding av 3 spiseskje melk med 1 ss sennep pulver på brune flekker. Melkesyre stede i melk hjelper å lette huden. Les mer på hvor å fjerne mørke flekker. ; Les mer på; Dark Spotter Skin; Age Spotter Hand; Slik Remove Age Spots; Hvis du bruker hjemme rettsmidler å behandle brune flekker deretter ikke forvent umiddelbare falming Disse flekkene. Selv om alle hjem rettsmidler er ganske effektive, tar det tid å eliminere brune flekker. er vanligvis brune flekker på hender ufarlige, men hvis du merker noen endring i strukturen, størrelse, farge eller form av brune flekker, så må du konsultere en hudlege.