Slik Dress Emo

De fleste tenåringer som ønsker å gå emo, gjøre det uten å innse at det å være emo er en holdning som ikke kan etterlignes. Du kan passe inn emo klær, men de vil aldri virkelig tilhører deg. Hvis du vet hva jeg mener! Så hvordan å kle emo og å være den komplette emo-pakken, må du være trygg på huden din. La alle hemninger bak, om hva folk eller samfunnet vil tenke. Å være emo betyr uttrykker valgfrihet. Du velger å kle en bestemt måte, og oppfører seg en bestemt måte, kan alle som ikke setter pris på det. La oss ta en titt på hvordan man kan gjøre emo klær jobbe for oss.
Slik Dress Emo: Girls
Unødvendig å si å være emo betyr ikke at vi ignorerer motetrender. Det beste med emo mote er at det tar dagens trender og gir en mørk, men lekne preg på hele scenen. Så ha dette i tankene, er en emo jente tøff, tar ikke tull og likevel har en myk side til henne. For å fullføre det utseendet du tar alt i betraktning fra håret til klærne.
Få en Emo Frisyre: En emo frisyre er et must, hvis du vil kle deg som en emo. Så gå til en frisør, velge en av de mange emo hårklipp for jenter. Den frisyren du velger, vil også avhenge av hvor ekstrem du ønsker å dra. Du kan få håret farget i lyse farger, eller bare få svart eller dyp lilla osv. Ikke gå glipp av sminke som sammen med håret ditt makeup også må være emo. Emo makeup er primært mørk godt definert Kohl øyne. Les mer på kvinnelige emo hårklipp.
Emo Klær: Noe av det mest essensielle for emo klær for jenter er å ha trange mørke jeans, godt utstyrt T-skjorter, gensere og sko, helst snakke slik. Sammen med disse, trenger du også liker litt tilbehør studded belter, kjeder, ringer og slynge poser. Å være emo betyr ikke at du må gå alle mørke og deprimert, er så nøkkelen til å ha det riktige emo mote og frisyre forstand at du må huske å legge en dash av farge der minst ventet. Så din T-skjorter kan ha farge og gensere kan være mørk med en hodeskalle design eller noe.
Slik Dress Emo: Mann
For menn å kle emo, er det viktig at de ikke går for goth. Emo ligner på goth stilen, men ikke så mørkt som det. Den har mykere morsomt side til det. Så gutta trenger noen unike moro brikker i deres garderoben å trekke off en emo titt, f.eks svart og hvitt sjekk sko. Hvis du har piercing enn halvparten ditt arbeid er allerede gjort.
Emo Frisyre: Også guttene trenger å få håret fikset å fullføre emo utseendet. Få deg en kul punk frisyre, ikke vær redd å farge håret eventuelle fargen du ønsker. Pass på å pigge håret ditt til å fullføre emo stil.
Emo Klær: Emo klær for menn er hovedsakelig mørke t-skjorter som er inspirert musikk. Har komfortabel tilpasning jeans, trenger de ikke være for baggy eller for stram. Du kan legge et skjerf, kjeder og et lyst ermet mindre jakke med noen converse eller sjekke sko som de jeg nevnte tidligere, for å fullføre utseendet. Husk å ha svart i garderoben din, så hvis du er iført trange jeans med en svart skjorte, går alle ut med hettegenseren din. Du kan ha en lys annen jakke, som bare en emo fyr kan trekke av.
Disse ble noen tips om hvordan du kan kle emo, så gå videre og være din egen person. Dress måten det behager deg og du trenger ikke i samsvar med sjakler av en pretensiøs samfunn. Vær modig og være gratis!