Menn frisyrer for Round Faces

Her er frisyre tips for menn med runde ansikter. Hvis du er forvirret og trenger vite hva betyr et rundt ansikt mener, her er beskrivelsen. En runde ansikt har flere definerte hår linje som har en kurve i sentrum. Også, har ansiktet fullt synlig kinnene og en prominent kurve ved haken. Så, hvis du er en av disse mennene ha en runde ansikt da må opt for menns hairstyles som vil fremme ditt curvy utseende. Før vi vite om menn frisyrer for runde ansikter, la oss se på hvilke du må unngå.
Menn med Round Face: frisyrer skal unngås
Første er å holde seg borte fra krøllete frisyrer. Du må holde unna bølgete hairstyles som vil legge volum på sidene av øret. Dette vil gjøre kinnene vises mer fyldigere. Også unngå haken lengde frisyrer. Way of avskjeds hår gjør også mye forskjell i ditt utseende. Uansett hvilken menn frisyrer for runde ansikter du kan velge for, husk at senter deler må strengt unngås. Dette vil gi ansiktet en klumpete titt. Center del går kun bra med lange frisyrer for rundt ansikt, hvor i slusene må hvile på kinnene. Dette vil dekke din side ansiktet og redusere bredden av ansiktet. Stay unna krøllete korte frisyrer med bangs at redusere høyden ansiktet slik at det ser klumpete.
Menn med Round Face: frisyrer å velge
Det beste menn frisyrer for runde ansikter er de som gir fylde og høyden til krona. Dette hjelper kjapt gi en smal se til runde ansiktet. The frisyrer må enten korte eller de hvor håret vil være under haken nivået.
Menn frisyrer for runde Faces # 1: Shag Frisyre; Shaggy frisyrer er en av de beste frisyrer for runde ansikt og tykt hår. Tykk hår er et vesentlig element for denne frisyre. Mange menn fra rock og moteindustrien sport shaggy frisyrer. Shaggy frisyre har ansiktet framing lag. Lagene er av ulike lengder gjort i gjennomgripende mønster. Frisyre har volum på toppen og baksiden av hodet ditt. Styling dette frisyre er mye enklere. Tross alt, er dens rotete utseendet hva gjør det best. Du kan bare blåse tørr og bruke en voks eller ornamentering lim for definerte kanter. Dette vil gjøre ansiktet ser elongated.
Menn frisyrer for runde Faces # 2: Razor Frisyre; Razor frisyrer er neste blant de beste hår kutt for menn. Dette vil bidra til å dekke ansiktet med den siden feide smell som vakker ramme inn ansiktet gi den et nytt utseende. Husk at en barberhøvel hårklipp må arbeidet på rett hår. Hvis du ikke har rett hår, få dem rettet, og gå for denne fantastiske stilen. Dette vil også fjerne tettheten av håret på sidene og smale utseendet på ansiktet. En lodden bob med razored lag er et elegant combo, menn med runde ansikter kan velge. Dens en lett å vedlikeholde frisyre med bare en liten mengde gel og fingrene. Les mer på bølget hårklipp for menn.
Menn frisyrer for runde Faces # 3: Caesar Frisyre; Denne korte frisyre med horisontalt rett snitt smell er oppkalt etter Julius Cæsar og ble båret av George Clooney i en lang periode. Den korte smell som feier pannen området av en mann, gir dem en kjekk titt. Det er en kort frisyre med ca 1-2 inches eller kortere hår lengde over hele hodet. Selv siden bangs er skjøvet frem i ansiktet. Dette er en enkel å vedlikeholde frisyre og kan også fungerer godt for de med middels krøllete hår. Dette kan også brukes som en spiked stil med gel for en natt fest. Les mer på hårklipp for rundt ansikt personer.
Andre Best Menn frisyrer for runde Faces
Ivy league frisyre; Medium lagdelt hår stiler; Jagged kutte smell frisyre; Kort laget bli fjerna frisyre, Faux Hawk; Den nevnte mennene frisyrer for runde ansikter kan omdefinere utseende og gi deg den best utseende. Så, er når du optisk for en av disse?