Slik Træ Bobbin

Syingen ofte sett som ett enkel oppgave, men, faktisk, tar det litt tid å lære det, særlig, for dem, som ikke aner ca symaskiner. Du må venne deg til ulike deler av en symaskin og dens mekanismer, for å mestre kunsten å sy. Imidlertid en av enkleste oppgavene tilknyttet syingen tres spolen. La oss ta en betrakte hvor å tråd en bobbin på en symaskin.
Hvorfor Træ Bobbin
Bobbin er et lite hjul-lignende delen, at finnes under nålen plate av en symaskin. Spoler er enten laget av metall eller plast. Funksjonen til en Spolen er å gi tråden, som utgjør sting på undersiden av duken. Tråden som tilbys av spolen plukkes opp av nålen's tråden å danne en søm. Spolen tråden er funnet nederst delen av sømmen. Bobiner må fylt med tråd, som per dine behov eller når spoledekslet blir tom. Opprinnelige, var tres bobbin gjøres for hånd, men, med ankomsten av motor-montert symaskiner, har ting blitt mye mer lettere.
Hvordan Træ Bobbin
Threading er en av grunnleggende oppgavene, så langt som mekanismen av en symaskin er bekymret. Det er ikke en vanskelig oppgave, forutsatt du har nødvendige vet-how. Følgende er noen retningslinjer om hvordan vinden en spole på en symaskin. ; Åpne spolen dør og ta ut spolekapselen (kan vertikal eller horisontal belastning). Alt du trenger å gjøre er løfte, låsen festet til spolekapselen og trekk den ut. ; Når spolekapselen er tatt ut, forsiktig vri den og spolen skal være din hånd. ; Nå, plasserer en tråd spole av ønskede fargen på spindelen. Ved horisontal spindler, kan du sikre tråden spolen med en holder forutsatt for det formålet. ; Nå, må du loop tråden over spolen spenningen og krokene (hvis noen) på den. Den frie enden av tråden har må festes spolen, gjennom pin hullet på den. ; Neste skritt er å plassere spolen på spoleapparatets (det vil bli bedre å vikle tråden to til tre ganger rundt spolen, før plassere den på fremtrekker). , Nå, løsne nålen mekanismen og engasjere den dupper svingete en. Ellers vil nålen flytte opp og ned og kan få skadet under spolen svingete prosessen. ; Neste skritt er å starte maskinen ved å trykke foten pedal, slik at spolen blir pakket med tråden. Kontroller at tråden fyller spolen i en enda måte. ; Les mer på:; Søm Maskin for Beginners; Symaskin Repair; Embroidery Sewing Machines; Nå, har du en grunnleggende idé om hvordan å tråd en bobbin på en symaskin. Du må lokalisere relevante delene av symaskin, som er forbundet med oppgave threading spolen. Dette er veldig mye nødvendig, som plasseringen av ulike deler av en symaskin, kan variere fra en type symaskin til en annen. Nybegynnere kan finne det vanskelig. Men, engang, blir du vant med frisøm delene og deres arbeider, blir alt enkelt. Ikke bare threading spolen, men også sy kan være veldig enkelt og interessant.