Romantisk Gaver til Ham

Det er det samme hvert år, er det ikke? Rush rush rush ... kjøpe et kort ... rush rush rush ... få en t-skjorte, barbering kit eller belte. Pakk den i en glorete rød, glinsende innpakningspapir med en "elsker deg loadsssss 'kort på det. Så gå ut på middag, og bare sånn han er et år eldre. Ikke misforstå, får jeg følelsen og jeg tviler ikke du elsker ham, men ville det ikke vært så mye bedre hvis du kunne gaven ham noe personlig? Noe han kan forholde seg til, fordi han vet tanken bak det? Så det er avtalt da, er hans bursdag rundt hjørnet og du ikke vil at den skal være bare en vanlig bursdag som hvert år. Du ønsker den skal være så spesielt at han vil være takke stjernene for dagen du kom inn i livet! Vet ikke hvordan du gjør det? Følg ledningen og lær om noen romantiske gaver for ham.
Når tenker på romantiske gaver for ham, lage en liste over alle tingene han liker. Legg til at en annen liste over ting og aktiviteter som du liker å gjøre sammen. Listene hjelper deg med å generere romantisk gave ideer for ham. Alt man trenger å gjøre er å gi en romantisk vri til kjedelige ting som man liker og voila! Du har svært unike romantiske gaver for ham, klar til å imponere.
Tilpasset Romantisk Gaver til Ham, Så du vet han virkelig, virkelig ønsker at grønne T-skjorte han har vært eyeing på kjøpesenteret, og han sannsynligvis forventer den på bursdagen hans også. Så hva gjør du? Kjøp det, selvfølgelig! Men her er vri ... få et personlig tilbud trykket på den. Noe så enkelt som _ (ditt navn) Loves You eller noe så quirky as Kåt liten djevel. Noe som er en spøk kanskje, at bare dere to vet om. Gjøre det og hver gang han wears t-skjorten, vil han huske deg. ; Du kan bruke samme personlige gave ved å gi ham et krus sett med ditt navn på den eller en personlig putetrekk, eller en nøkkelring, eller en mer dristigere mulighet til personlig boxer shorts med eiendom _ (Ditt navn) skrives på den. ; Hjemmelaget Romantisk Gaver for Ham
Hvis du er den kreative typen og har ikke noe imot å bruke litt tid og gå den ekstra mil for å sikre at hans bursdag er spesiell, så prøve noen hjemmelagde ideer for å skape romantiske gaver for ham.
Skrap Det; Lag en skrap bok av livet ditt sammen. Begynn med hvordan du møtte, gå på din første date, og de som fulgte legger viktigste begivenheter som din engasjement eller bryllup. Sette mot boken med bilder der det er mulig og bearbeid den i sin favoritt parfyme. Han vil elske personlig album av minnene som ville minne ham om livet ditt sammen.
Innrammet for Life; Lag en fotogaver ramme hjelp enkle materiale liker thermocol, eller klut. Velg en godt bilde av ham, eller dere to sammen og ramme det.
Picture This, Lag en collage av alle bildene sine fra barndommen til i dag. Alternativt kan du lage et bilde collage av de to av dere også. Bruk denne collagen som en del av en personlig hjemmelaget kalender eller klokke. Les mer på romantiske gaver til kjæreste.
Creative Romantisk Gaver til Ham
Her er noen romantiske gave ideer for ham, som er personlig og spesiell - den virkelig ut av boksen variasjon, som får ham til å falle på deg alt om igjen:
Elsker Kuponger, gjøre kuponger for varierte ting og aktiviteter og be ham «no-cash" dem, kanskje over en ukes tid. Noen av tingene kan være:; å se en film etter eget valg, forbereder et måltid etter eget valg; En piknik bare for to av deg når som helst, hvor som helst; En 30-minutters massasje, gjør en husholdning ork for ham at du hater; Navn en stjerne, en stjerne navn etter ham. Og han vil skape historie. Det finnes nettsteder som tilbyr denne tjenesten. Ta kontakt med en og gjøre hans dag!
Tattoo, For de av dere som er de virkelig fet type, hvorfor ikke tatovere navnet hans på kroppen din? Det er en permanent karakter på din kjærlighet til ham og sikker å feie ham av føttene.
Lev Reel Life, Er dere to sanne romantikere? Jeg bet har dere to en favoritt romantisk, film scene i tillegg - handle den ut. Komplett med kostymer og innstillingene. Spenningen ved å leve fantasi vil være nettopp det spennende.
Dating Scene, Lat som du ikke kjenner hverandre og "tilfeldigvis" borti hverandre. Ha en første date etter alle disse årene og bli kjent med hverandre igjen. Det vil gjenopplive romantikk i livet ditt sikkert!
Romantisk ferie, Plan en romantisk ferie til dine favoritt reisemål, og deretter overraske ham. Han vil elske som du har revet han bort, i stedet den andre veien rundt. Les mer på:; Rimelig Romantisk helgeturer; Creative Romantisk gave ideer; Disse romantiske gaver for ham er sikker på å sette sitt hjerte i brann og varme ting opp flere hakk. Ikke si at jeg ikke advarte deg!