Fire Pit Ideer

Brann pits er små groper graves på bakken og bygget med murstein, stein og metall sammen med en gass anlegg for flamme. Siden oppdagelsen, brann og brann groper har spilt en betydelig rolle i den menneskelige sivilisasjon. I arkeologi en brann gropen er av særlig betydning som ødela brann gropen avslører informasjon om tid og innhold av brannen, som kan være av historisk betydning. En brann gropen er en systematisk måte med brannen og hindre at den sprer seg. Fire gropene ikke bare gir peisen en sikkerhets kant, men kan også legge til et luksuriøst utseende til hagen din.
Utendørs Brann Pit Ideer, Friluftsliv er et flott sted å ha en brann gropen ettersom de gir hagen eller bakgården en tilpasset utseendet, og kan du nyte en varm kopp kaffe eller en grill med familien din når du føler for. La oss ta en titt på noen brann gropen ideer som du kan bruke til å bygge enten i hagen din eller i friluft.Du kan lese mer om hvordan å bygge en brann grop i hagen din.
Stone Fire Pits; Stone brann gropene er billig og enkelt å bygge. De ser flott ut i åpne hager og spredt områder. Samtidig som man bygger en stein brann gropen, alt du trenger å gjøre grave en liten grop i bakken, lå steiner rundt denne gropen og plasser ved i det, er din stein ildsted klar til bruk. Pass på at det ikke er brennbare objekter som ligger rundt som kan ta fyr når ildsted er antent. Denne gropen kan også brukes til å grille mat ved å plassere en grill på toppen av den.
Metal Fire Pits, Et metall ild gropen er en svært innovativ brann gropen idé. For dette vil du trenge en gammel dekk metal rim. Du kan gi denne brannen gropen et stilig utseende ved å dekke den med stein blokker eller fliser. Først av alt, grave en grop i bakken som er høyden på metal felgen og deretter plassere felgen i den. Når den er djup nok, dekke pit med flisene å gi den et ryddig utseende. Deretter legger grusen til brannen grop og legger noen Fliser over bakkenivå rundt gropen. Sett veden i gropen, og fyre. Dette er systematisk måte å bygge en brann gropen fordi det er ingen risiko involvert. Dette er en av de sikreste bakgården ildsted ideer. Du kan også bruke ulike metaller som kobber å bygge din ildsted, da det gir ilden gropen en vakker rusten look. Kobber er slitesterkt og krever ikke mye vedlikehold, og dermed kan betraktes som én av beste brann gropen tanker.
Patio Fire Pits; Ingenting kan bedre en nydelig grillmat med familien over en patio brann gropen. Terrasser er et flott sted å ha et ildsted som kan gjøres om til en grill stand ved å plassere en grill på den. Du kan enten bygge en murstein brann gropen på terrassen din, eller kjøpe en bærbar en som du enkelt kan hente inn og ut av huset, som ikke trenger noen innsats. Les mer på patio design med ild gropen.
Disse gropene kan flammet med tre eller naturgass som må være koblet til en naturlig gassrørledning. Propan brukes også som et alternativ for trevirke, som er koblet til en propan tank. Tre er ikke foretrukket for bærbar brann groper da de kan være rotete og krever rensing. Patio brann pit ideer er raskt økende popularitet som de er ryddige og har et klassisk utseende. Foruten de kan brukes når ønsket. De også gi din hage eller bakgård en hjemmekoselig utseende og spare plass.
Konkrete Brann Pits, En brann pit bygget med sement eller betong kan også se fabelaktig ikke bare ute men også inne huset. Disse brann groper variere i fasong og størrelse, og kan gjøres for å matche interiøret i hjemmet ditt, så vel som bakgård. Materialet brukes til å flamme disse brann groper er for det meste naturgass og propan dekket med grus. For å gjøre ild gropen ser mer attraktive, kan du matche fargen på grus med utsiden av gropen. Konkrete brann gropene ser veldig stilig med en behagelig sofa eller en gyngestol rundt dem. Disse kan også brukes som grill stands. Les mer på peis sikkerhet og utendørs ild gropen sikkerhetstips.
Fire gropene er en flott måte å dekorere både innendørs og utendørs. Foruten å legge til skjønnheten i ditt hjem kan de brukes rundt hele året. Du også kan komme opp med noen selv brann gropen ideer og gjøre ditt bakgård ser virkelig varmt.