Dyrk en Beard Raskere

Behovet for voksende skjegg kan variere fra mann til mann. Noen ønsker å vokse et skjegg for å tiltrekke kvinner, mens andre kanskje vil være stilig ved å vise sin maskulinitet. Beard alene er ansvarlig for å skille menn fra gutter, jenter og kvinner. Har du sett Brad Pitt i det siste, iføre at lange ustelt skjegg? Hvis han din inspirasjon, kanskje du ønsker folk å vise deg som en personlighet som er vis og har en elite status. Uansett hva grunnen er, er du rede til å forplikte deg til å vokse skjegg hår? La meg advare deg, det krever mye besluttsomhet, tålmodighet, standhaftighet og fremfor alt testosteron til å vokse et skjegg fortere. Les videre for ytterligere å vite, hvordan å vokse et skjegg raskt.
Beard Økende Tips
En av faktorene som påvirker skjeggvekst er genetikk. Hvis du er utstyrt med gener som stimulerer ansikts hår vekst, er dere salige et skjegg uten mye problemer. Men, hvis du er mindre heldig en, må du godta gener arvet og prøve å vokse et skjegg av ulike andre måter. De fleste av oss vet at noen av hormonene påvirker skjeggvekst. Disse hormonene kalles testosterones. Injeksjon av testosteron injeksjon er ikke et alternativ å få skjegg fortere. Disse injeksjoner er kjent for å ha noen alvorlige bivirkninger som økt aggresjon, og krymping av testiklene. Du sikkert ikke vil komme til et annet problem i jakten på hvordan å vokse en bedre skjegg. Økende et skjegg kan være en skremmende opplevelse som det tar nærmere 4 uker som kan gjøre deg ukomfortabel, og noen ganger med en kløende hudutslett. Opplev prosessen med selvoppdagelse å få skjegg fortere. Vite mer om hvordan å vokse skjegg og skjegg vokse tips.
Stopp Barbering, Motstridende til den vanlige normen at barbering stimulerer veksten av ansiktshår, barbering må være stoppet for å vokse et skjegg fortere. Den beste tiden å begynne å vokse et skjegg er når du er på ferie. Du kan få overdreven oppmerksomhet for uregjerlige utseende, men du kan bare ignorere det. La skjegget vokse i minst 4 uker før du prøver å forme eller trimme den.
Bestem deg for et Style; Du kan velge mellom de ulike trendy skjegg stiler. Sørg for at stilen fremheve dine ser ut og er bare en refleksjon av din personlighet. Soul patcher, goatees, og full ansikts skjegg er noen av skjegg stiler du kan velge fra. For at rene skarpt blikk, kan du forme opp eller pent trimme skjegget. Det anbefales å få en profesjonell frisør å style håret for første gang. Lær mer om skjegg stiler for ansiktsform.
Opprettholde Beard; Det finnes ulike Skjeggtrimming utstyr tilgjengelig i markedet. Det beste er å temme your bortkommen skjegget med en skjeggtrimmeren. Akkurat som hvordan du ta vare på håret på hodet, skjegg krever også en lignende behandling. Bruk en sjampo for å vaske og en hårføner for å tørke skjegget. Bruk skjeggtrimmer kun på tørr skjegg. Les mer på skjegg trimming ideer.
I den innledende brødet vekstfase, hvis du merker utseendet på røde, kløende, flassende utslett i ansiktet ditt, kan du prøve å bruke en aktuell steroid krem ​​som hydrokortison 1% en gang om dagen. Noen anti-flass shampoo kan gi deg noen frist fra dette ubehagelig utslett. Å vokse et skjegg fortere, kan du prøve å bruke Minoxidil til ansiktet ditt. Dette stoffet er kjent for å senke blodtrykket og mye senere ble funnet å forbedre ansikts vekst. Ved å bruke dette stoffet for å stimulere hårveksten kan føre til alvorlige helsemessige komplikasjoner. Det er best å bruke dette stoffet etter å ha konsultert lege. Vite mer om hvordan å vokse et skjegg skikkelig.
Flaunt din sexy skjegget å gjøre den maskuline stiluttrykk. Om ikke annet, vil det definitivt få deg til å se ut som en kjendis. Er Brad Pitt, lytter?