Wooden Fence Personvern

Historien i massiv tre gjerder kan spores tilbake til antikkens Roma og Hellas, da hærene til både nasjonene begynte å bygge festningsverk med hjelp av tre design. Disse ble kjent som palisader. Dette konseptet førte til utviklingen av massivt tre personvern gjerdet design som vi ser i dag. The moderne tre personvern gjerdet, som er en etterkommer av palisade, har gjennomgått betydelige forandringer, og har utviklet til mange effektive design som vi kan bruke for privatliv og å beskytte hager. Forresten, var den første ikke-militær bruk av palisade gjerder for hager og frukthager, der adelen vanligvis holdt hjort som ble jaget som sport.
Genesis av Wooden Privacy Fence; Det er ingen hardcore arkeologiske bevis som finnes om opphavet til tre personvern gjerdet som vi bruker i dag. Den eldste bruken av normal tre gjerder som ble brukt til å beskytte gårdene i jernalderen, ble funnet i Leksand, Sverige. Denne typen gjerdet ble bygget av bygging to loddrette stolper på bakken og ved å binde en rekke trestokker for dem, horisontalt. Denne typen gjerde kan ikke klassifiseres som en 'personvern' gjerde, da innsiden utsikten er ikke i det hele hindret av et slikt gjerde. Dette gjerdet ble i utgangspunktet brukt til å omslutte gårder og dyr. Den første riktige modellen av tre personvern gjerdet som vi bruker i dag ble brukt til festningsverk under den andre makedonske krig, av romerne. This gjerder ble laget av solid tre og var kort, men svært solid, og lignet utformingen av en komplett vegg. Det spesielle med slike gjerder er at de tykke trestokker ble direkte kjørt inn i bakken og ble sikret med anker. Fordelen med disse gjerder ble at det var umulig å ødelegge dem eller dra dem ned.
Funksjonene til et Wooden Personvern Fence, The Følgende er noen av karakteristikkene av en tre personvern gjerdet. : Plan: Den tre personvern gjerdet planer må være slik gjerdet skal bygges for beskyttelse og ikke etter stil. Dermed gjerdet bør ha en god tykkelse og minst 6 meter høyde. Gjerdet må også ha nok oppankring og armering. ; Kolonner: Det er nødvendig, å ha sterke og tykke tre kolonner, plassert i like intervaller innenfor gjerdet, slik å håndheve gjerdet. ; Wood: Gjerdet skal bygges ved hjelp av ekstremt sterke og solide tre variasjon. Det er bedre å bruke noen av de Whitewood varianter for å bygge tre personvern gjerdet. ; Maling, polsk og Vanntetthet: Den tre personvern gjerdet er bundet til å være forvitret forvitring av mange agenter, dermed en robust og sterk vanntett formel og maling er nødvendig for å ivareta de treverket i gjerdet. ; Håndheve: Den siste funksjonen, som er nødvendig for å gjøre en virkelig god gjerde is håndheve of tregjerde innlegg med hjelp av metall parentes. ; For å bygge en tre personvern gjerdet, kan du enten oppnevne noen for oppgaven, eller du kan bruke en "gjør det selv kit", som vil hjelpe deg å sette opp gjerdet. Trebyen personvern gjerdet kostnaden er beregnet på grunnlag av lengden på gjerdet. Dermed, jo større blir området du ønsker å vedlegge, ville dyrere være gjerdet. Du kan også se hvordan man bygger en personvernet gjerde, for å få en bedre ide om prosessen med bygging.
Å vite om tre personvern gjerde, kan du lese:; Installer Wood Personvern Fence, Ideer for personvern Fence Designs; Det er flere forskjellige tre personvern modellar og design å velge mellom. Det er best å velge sturdiest og tykkeste, det varer lengre. Trass i lang av tre, må du ta vare på gjerdet ved å holde den ren og fri for mose og mugg.