Best Under Eye Concealer

Waking opp som ser ut ett søvnig sliten vaskebjørn er et skjønnhet mareritt som fleste kvinner har til ansikt. Ha en grov natt eller to kan enkelt vise på ansiktet med uhyggelig under øyet sirkler og puffy øynene. Videre stress på jobben, mangel på søvn på grunn av gårsdagens fest, og røyking kan forverre under øyet mørket sirkler slik du ser sliten og utmattet. Men, takket være under øyet concealers og kosmetikk, kan du nå kjempe tegn på for mange sene kvelder med perfekt letthet. De kan kamuflere øyet poser i en håndvending å gjøre øynene dine ser uthvilt og betydelig yngre. Kremet, pigmentert og bøyelig, her er noen av de beste under øyet concealers for å dekke rødhet, poser og pesky mørke ringer under øynene.
Best Under Eye Concealer Anmeldelser
Laura Mercier Secret Camouflage: Fuktigheten rike formulering, tilført vitamin A og E makes Laura Mercier Secret Concealer de beste under øyet concealer for mørke sirkler, mindre feil og misfarging av huden. Tilgjengelig i en liten dinky tekstrutene concealer nyanser er laget å matche skinnfarge og undertoner. Skikken blandingen concealer glir talt på huden, fullstendig maskering de under øyet misfarging og mørke sirkler uten virkelig stående ut. The bløtgjøringsmiddel Formelen er en flott alternativ for de med under øynene tørrhet og hud følsomhet. Denne toppen off blokken concealer er tilgjengelig for rundt tjue to dollar.
Bobbi Brown Kremet Concealer: Dette er ett produktet som du må forelske med. The Bobby Brown Creamy concealer inneholder en gul tonet krem ​​concealer sammen med noen stupbratte finish løs pulver. Dette er en av de beste under øyet concealer for moden huden som det ganske pent løser opp fine linjer rundt øynene og masker de under øyet sirkler også. Videre kombinasjonen av kremet concealer og det løse pulveret gjør dette en langvarig formulering som bare nekter å rikke. Dette concealer sett er tilgjengelig for tjue tre dollar på de fleste store butikker og nettet også.
Clinique All About Eyes Concealer: Gir fuktighet og kamuflerer, er dette concealer fra Clinique en må ha-tilbehør hvis du blir møtt med vedvarende problemer med oppblåst øynene og under øynene poser. Dessuten dette formuleringen er olje gratis og dermed egner for folk med fet hud også. Den beste delen er langvarig kremen ikke egentlig krøll opp eller bosette inn fine linjer. Tilgjengelig i syv nyanser å matche individuelle hud tone, er dette concealer priset til $ 15,50.
Yves Saint Laurent Touche Eclat: Priset for $ 35, den Yves Saint Laurent concealer en mye hyped og en elegant penn concealer som synes å være et fast innslag for kvinner verden over. Så hva gjør dette produktet en av de beste under øyet concealers? Vel, først mer enn en concealer, jobber produktet som en illuminator, fremhever de grunne områdene av ansiktet. Dens kremaktig fuktighetsgivende blend er lett og lyset reflekterende pigmentene legger en gnisten i ansiktet og øynene. Dessuten dette formuleringen er ikke kake liker og tendens å kamuflere den blå, grå, brun og grønt støper til huden.
L'Oréal Touche Magique: Dette er for alle de menneskene som ønsker å skjule sine under øynene sirkler uten å stress over prisen. Priset på ett rimelig $ 6, er dette myk børste applikatoren ett av de beste under øyet concealer eldre kvinner. De ikke bare reduserer under øynene misfarging, men også hjelper maskere rynker og under øye linjer. Dessuten er det lett å søke så børsten applikatoren makes kontrollert og presis bruk ganske enkelt.
Med denne kunnskap om best under øyet concealer for rynker, mørke sirkler og fine linjer, kan du nå gå videre og plukke u produktet at passer deg best. Bruk dette synkronisert med øyet makeup legge til en hel ny dimensjon øynene. Så hvis du har vedvarende problemer med oppblåst øynene og under øynene sirkler, så invester i en god concealer og bruke det riktig å få at frisk ungdommelig utseende som varer hele dagen.