Unclog Bathtub Drain

Så, hvorfor badekaret avløpet, eller avløp vanligvis får tett? Dette er fordi alle de hår og andre stoffer som går i vasken, holde seg til rørene. Men, hår og andre partikler er ikke de eneste ansvarlige, danner de tettes ved å kombinere med fet produkter som shampo, balsam, såpe osv. og disse tresko holde seg til veggene i røret. Hvis røret er delvis tilstoppet og det fortsatt lar drenering med litt vann, så din jobb på hånden til unclog badekaret renne kan bli relativt enklere. Men, hvis du har en helt tett avløp, og lurer på hvordan du unclog badekar avløp, så må du velge noen tøffe tiltak, eller kombinere teknikker. Her er en liste av hjemme rettsmidler for å rense badekaret renne.
Hvordan å rense badekar Drain
Hold en bøtte, et krus og noen filler hendig å fikse rørleggerarbeid problemer. Bruk vernehansker, som beskytter hendene, og en maske i tilfelle du bruker etsende kjemikalier på badet renhold å rense badekaret renne. Bruk dette tiltak for å bli kvitt tette badekaret avløpet.
Pouring Hot Water Down the Drain; Som jeg nevnte før gooey ting holder seg til de indre veggene i røret på grunn av fettete produkter. Å bryte ned disse tilstopping, må man oppløse treskoene. Tenker du på hva du skal bruke for å rense badekaret renne? Ingenting, bare koke mye vann, og sakte helle den ned i avløpet. Dette er en sikker, enkel og den beste måten å rense badekaret renne. I tilfeller av delvis blokk, vil dette tiltaket bidra til å rense renne fullstendig. Men i tilfeller av fullstendig blokker, vil du først helle varmt vann og deretter bruke noen av de ovennevnte tiltakene, og igjen helle varmt vann for å oppløse alle fete ting stikker til indre veggene i avløp. Etter å helle varmt vann, la noen normal vannet renne ned i sluket for å undersøke om metoden har fungert, og hvis du unclogged badekaret avløpet. Dette tiltaket er også en effektiv én til unclog kjøkkenvask.
Plunging å rense badekar Drain, stempler arbeid i de fleste tilfeller, og er trygge manuelle metoder. Ta noen stempelet, men helst en plunger som er litt større sammenlignet med størrelsen på avløpet. Fyll badekaret med vann, og plasser stempelet på drain, og hell litt mer vann slik at plungeren hodet er nedsenket i vann. Begynn stuper kraftig, og stup på minst 10 -15 ganger for å helt rense avløpet, gjenta om nødvendig. Hell litt vann og sjekk. Les mer på badekar drain installasjon.
Bruke Kjemikalier til Unclogging badekar Drain; Metoden for å unclog badekaret renne med blekemiddel er en meget enkel og rask en. Bruk hansker, og hell seg 1 liter av blekemiddel ned avløpet, vil bleke ete opp håret og oppløse tresko. Kjør litt varmt vann og sjekk om denne metoden til å rense badekaret renne jobbet. En annen metode er å helle en halv kopp med natron, og halv kopp med eddik, la denne løsningen sitte i en halv time og så helle varmt vann i avløpet. Det er noen kommersiell kjemikalier også tilgjengelig i markedet hvis du er på utkikk etter en sikker middel for å lære å unclog et bad avløp eller et badekar avløp. Akkurat lese etiketten og følg instruksjonene riktig, før du bruker den kommersielle kjemisk pakke.
Slippe løs Snake; Ikke, bokstavelig talt! Det er et produkt som kalles slange som brukes for mange VVS-løsninger, som er en lang fleksibel stålwire festet til et håndtak, som du kan kjøpe på en jernvarehandel. Du trenger bare å holde fôring slangen inn i åpningen på avløpet, for å drive fram de blokkerte ting, og holde det dreie den i tilfelle det ikke går lett. Slangen vil drive fram de tresko, etter at slangen har nådd ca 3 meter, trekke den tilbake, og hell litt varmt vann for å fjerne slim stikker til rørveggen.
Dersom ovennevnte metoder for å rense badekaret renne ikke arbeid, som vil bli i tilfelle du har en råtten gammel pipe, må du enten ringe opp en rørlegger for å erstatte røret eller gjøre det selv. Men, i de fleste tilfeller, vil ovennevnte tiltak som fungerer, og helte varmt vann regelmessig i vasken, vil i stor grad hindre tilstopping av badekaret avløp.