Tropical House Planter

Potteplanter legge en stor verdi til skjønnheten og komfort nivå av ethvert huset eller kontoret. De rense luften og gi en kjølende effekt til omkringliggende. Bevisst eller ubevisst, de fleste av dekorative planter som vi har vokst til å forskjønne våre interiører er tropiske huset planter. De er innfødt til tropiske og subtropiske klimatiske forhold, og vokse under canopies av store trær. Det er hovedsakelig på grunn av denne grunn at tropiske huset planter kan tilpasse seg godt, selv når de er vedlikeholdt i varme temperaturer under taket. Vite mer om fordelene av innendørs planter.
Hvordan Identifisere Tropical House Planter?
Du kan finne en overflod av vakre tropiske huset planter og velge noen spesielle varianter til ditt hjem kan være ganske forvirrende oppgave. En enkel måte er å lære det grunnleggende om tropiske huset planter identifisering og velg de som passer til interiøret. Noen av de vanligste tropiske huset planter, som er utmerket for hjemmet eller kontoret plantasje er:; Bird of Paradise - Levende farget blomst som minner om et flygende fugl, er det fugl av paradis et foretrukket tropisk stueplante. De store grønne, læraktige blader legge også til elegansen av fuglen form blomster. Vite mer på fugl av paradis omsorg. ; Bromeliarer - I det opprinnelige leveområder, er bromeliads funnet voksende i grener av høye trær. Med hensyn til bladverket form (tynne eller tykke, nåleformet eller bred) og farge (grønn, gyllen, lese, maroon, etc.), er bromeliads beskrevet som den mest varierte tropisk plante. ; Dumb Canes - Adaptive til moderat lys og fuktig atmosfære, er dumme canes velkjente for sin attraktive store, oval formet blader. Sentrum av blader er lysere, mens grensene er mørkegrønne. ; Orchids - Hvem elsker ikke de unike blomstene av orkideer? Med mer enn 22.000 identifiserte arter, orkideer tilhører den største blomstring gruppen. Av disse typene, er cattleya, dendrobium, Phalaenopsis og oncidium best vokst som house planter. Les mer på typer tropiske blomster. ; Xanthosoma - Xanthosoma er en annen type hus anlegg med over 40 arter, som kan identifiseres fra spaden shaped løvverk og særegne hvitaktig farget venation. Noen arter av xanthosoma vokse til mer enn 6 meter og sprer seg til cirka 1 - 2 meter bredde. , Hvordan ta vare på Tropical House Plants?
En langt som herdighet tropiske huset planter er opptatt, vokser overdådig under skyggen av taket er selvforklarende. De kan tilpasse i en rekke av jord typer og vekstforhold. Det eneste er at de krever tilstrekkelig lys og vann. Nevn nedenfor er noen av de nyttige tips for tropisk stueplanter pleie og vedlikehold:; Light - Med tropiske huset planter, er det forståelig at de krever mye sollys for å overleve. Mens vokse i innendørs, legg dem på et område som mottar diffust sollys og sørg for å installere kunstig lys system. Vite mer om tropiske huset planter vokser tips. ; Water - Den andre primære Kravet om opprettholde tropiske house planter er høy luftfuktighet. Ikke glem å legge plast skuffer under pottene for å unngå drenering problem. Som per retningene til forhandleren, planlegg vanning tid og frekvens for spesifikke tropiske stueplante. ; Temperatur - En varm temperatur er et must for sunn vekst av tropiske huset planter. Således kan enkelte sorter ikke tåler hyppige air condition. Den beste måten er å ta råd fra forhandleren og velg planter som vil tilpasse seg hjemme eller på kontoret indre forhold. ; Næringsstoffer - er fleste tropiske huset planter raskt dyrkere og følgelig må de optimale næringsstoffer for å støtte deres utvikling. Les mer på innendørs tropiske planter omsorg. ; Pest Control - skadedyrangrep svekker tropiske huset planter og til tider, dreper dem. For å forhindre skadedyr, holde et skarpt øye og tilbringe noen minutter med innendørs planter hver gang du vanne dem. Les mer på skadedyrbekjempelse. ; Andre Tips - Bortsett fra de ovenfor nevnte aspektene, bør du plante den tropiske huset anlegget i riktig størrelse potter og rengjøre bladene på regelmessig basis. For rengjøring blader, kan du dempe en klut og tørke begge sider av bladene forsiktig. , For å opprettholde frodige tropiske huset planter, er kunsten å gi korrekt vekstforhold som passer den naturlige habitat av planter. Så lenge som lys, temperatur og vann er tilgjengelig i tilstrekkelig utvalg, vil tropiske huset plantene vokse til fulle og pynte på interiør med et naturlig preg.