Pashmina - Slik Wear ett Pashmina

Pashmina, den fineste ull, er ettertraktet av ett og alt. Pashmina Sjal har vært en eviggrønn motetilbehør, hver sesong. The mellow, men varme farger, pashmina skiller dem ut for enkle eleganse. Dette varme vinter slitasje, hails rett fra dalene i Kashmir, landet kjent som himmelen på Jorden. The handwoven floral mønstre og utsøkte fargekombinasjoner, gjøre pashmina sjal, en av sitt slag. Eie en pashmina, er en av de sjeldne samleobjekter, som du har å bære med bråte av bravur. Så, her er noen ideer om hvordan å bære en pashmina, å snu hodene.
Hvordan å Wear ett Pashmina?
Noose Wrap; Høres sadistically skummelt, men det er enkleste svare for, hvordan å bære en pashmina skjerf. Double fold sjalet og henge den løst over begge skuldrene. Nå, satte den løse enden gjennom lukket loop, henger over andre skulderen. Dette vil danne en knute. Stram knuten som passer din stil og komfort. Utgangspunktet er dette akkurat slik du normalt bære skjerfet rundt halsen. Les mer på måter å bære en pashmina.
Sarong Style; Vis frem de fyldige kurver med en myk tekstur pashmina, pakket rundt midjen din. Vil gjøre denne stilen fungere for deg, hold sjalet rundt livet, og tie en knute på venstre side. Når, har du knyttet den rundt, kan du justere høsten stoffet ved å løsne eller stramme knuten. Så, her er et annet svar for hvordan å bære et pashmina sjal. En pashmina sarong, for en spasertur på stranden månelys, er det beste antrekket noensinne!
Hollywood Style: Få glamorøse utseende, med en pashmina og typisk Hollywood-stil, er veldig enkelt. Så, her svaret til hvordan å bære en pashmina Hollywood stil. Bare løst henge sjalet over begge skulderen. Flip den ene enden, over den andre, slik at det blir så nær nakken som mulig. Å bringe frem det beste i denne stilen, binder opp håret i den mest uformelle måten og team med opp med en skinnjakke. Se så!
Evening Stjal; Hvis du har vært på utkikk etter hvordan du bære en pashmina med en kjole, iført det som stjal er den beste stilen. Bare løst henge den over skuldrene og la tynne skrøpelige stoffet kaskade.
Med all stilene og sammenknyting av en pashmina sjal, tendens det å bli utslitt. Dermed leter etter et pashmina er like viktig som eie en pashmina. Siden, de pashmina farger er vanligvis lette, tendens de å få skitne, veldig enkelt. Sørg du vasker pashmina sjalet i ull vaskemiddel og ikke vanlige vaskemiddel. Ikke vask pashmina i vaskemaskin. Håndvask er den beste måten å rense ull sjal. Mens tørking din dyrebare pashmina, tørk kjølig, under indirekte sollys. Unngå skarpe bretter your sjal. I tilfelle, det er noen bretter på stoffet, jern sjalet av lagene med en trykke klut.
Pashmina, er den beste karakteren av kashmir ull. Supreme kvaliteten ulla, kalles også som 'diamant stoff' eller 'myke gullet av høy Asia'. Dette ull er avledet fra indre pelsen av Capra Hircus geit, finnes i mest avsidesliggende regionene av Himalaya. Den indre strøk av hår på disse geiter, beskytter dem fra streng kulde temperaturer på høylandet. Det tar ett helt års avl og hår vekst av geita, å lage ett pashmina sjal. Nei rart, er stoffet så utrolig sjeldne. Så, jeg håper, du har funnet din måte hvordan du bære en pashmina, for festen i kveld.