Hvordan eliminere statisk elektrisitet

Noen ganger du opplever, klær klamrer til kroppen din, hår stående på etter fjerning en ull cap, eller sette på en silke skjorte eller selv et sjokk når du touch noen, dette ingenting men statisk elektrisitet! Før vi lære hvordan eliminere statisk elektrisitet, fortelle oss hva nøyaktig statisk elektrisitet er. Akkumulering av elektriske ladninger på overflaten av et materiale, som sannsynligvis et ikke dirigent av elektrisitet kalles statisk elektrisitet. Ettersom det ingen strømning av nåværende det er kjent som 'statiske'. Dette innebærer vanligvis to materialer en som har overskudd av (+) elektroner og en som har overskudd av (-) elektroner. Dette skjer når disse materialene er dras hverandre eller gnidd sammen. Statisk elektrisitet effekter inkluderer attraksjon, frastøting, gnister, eller sjokk.
Som nevnt ovenfor, er statisk elektrisitet forårsaket grunn trykke eller gnidning av to objekter mot hverandre. Dette fører til triboelectric effekt der elektronene fra overflaten av ett materiale er overføres på den andre. Derfor vil den ene mister elektroner har overskudd av (+) ladning og den som gevinst vil ha mer enn (-) kostnader. Nå som du har en god idé om hva statisk elektrisitet er og hvordan den er skapt, la oss vet hvordan å eliminere statisk elektrisitet i huset, klær og hår.
Lær Hvordan eliminere Statisk Elektrisitet
Eliminer Statisk elektrisitet i håret, Fet og rett hår er utsatt for dette problemet. Eliminere statisk elektrisitet er enkel med god conditioner for håret ditt. Pass på at du ikke bruke det på røtter eller over hodebunnen. Annen måte er bruker et hår lotion, hårspray, gel eller mousse på håret. Sørg du tar det på håndflaten og deretter anvende den over håret, ikke over røttene og hodebunnen. Ett av måtene å eliminere statisk elektrisitet fra håret børsten er å spray litt vann eller hår spray på den. Du kan også tørke den med en tørketrommel ark tilgjengelig på generelt butikker. Du må holde håret og håret børsten rene. Vanligvis blåse tørking vil føre til problemet med Flyaway hairs, så hvis mulig holde hår litt fuktig.
Eliminer statisk elektrisitet i Klær, Bruk av stoffet mykere er kunsten å holde statisk elektrisitet fra klær. Bruk en tøymykner for siste skylling og vri sykle i vaskemaskinen. Bruk tørketrommel ark å eliminere statisk elektrisitet i klær, spesielt ull, nylon og polyester klær. Du kan plassere disse arkene inni genser eller noen antrekk eller plagg bag for å holde unna statisk elektrisitet. Tørr huden kan lage klær klamre til kroppen din, så bruke en fuktighetskrem. Du kan bruke følgende middel for å eliminere statisk elektrisitet fra klær. Under siste vaskesyklusen, satte ½ kopp eddik eller boraks i maskinen. Bruke antrekk laget av naturlige stoffer er den beste ideen, disse har ikke mye problem sånn i tilfelle av syntetiske. Syntetisk klær vanligvis clings til kroppen, så bære en bomull lag i mellom kroppen og klær.
Eliminere Statisk Elektrisitet i House; Eliminere statisk elektrisitet fra huset er ikke mye vanskelig. Her er noen enkle måter å gjøre det. Husk statisk elektrisitet er produsert skyldes tørre forhold, så bare øke luftfuktigheten i huset ditt. Du kan ganske enkelt bruke en luftfukter jevnlig. Bruk en anti-statisk potion spray over din møbler og tepper regelmessig. Plasser tørketrommel ark i hvert par av skoene dine. Redusere bruk av tepper i huset mulig. Les mer på fordelene av en luftfukter.
For å eliminere all statisk elektrisitet og gjøre huset statiske-bevis, bare velge ting som hindrer oppbygging av statisk elektrisitet. Ved hjelp av naturlige materialer, luftfuktere, og hopper bruk av syntetiske materialer er nyttig. Hold tørketrommel ark hendig å unngå at irriterende klamrer!