Citronella Plant

The citronella anlegget må ikke forveksles med hva som er kjent som en "mygg plante", som vanligvis finnes i enkelte butikker. Denne falske anlegget er et duftende geranium som lukt er nært lik den sanne citronella anlegget, som igjen er lik i karakteristikkene av sitron gress. Områder som faller under Sone 10 eller nedenfor anses å bære ideelle forhold for dyrking av planten. Dette 5 - 6 meter høy clumping gress bærer grå-grønn og aromatisk gress-lignende blader. Disse bladene har en grov tekstur, og er båret stokk-lignende stengler. Dette anlegget er også kjent som en myggolje anlegg. Som du fortsette videre til følgende avsnitt vil du kommer over vitale aspekter citronella anlegget er relatert til.
Citronella Plant Care
Jord Vilkår for Citronella Plant; Heavy jord type med god drenering, er det som er nødvendig for dyrking av en citronella plante. Jorden må ha en pH-nivå på 6,5, og må også ha god luftsirkulasjon. Før planting planten, er det en god idé å blande jord med torv-basert organisk jord.
Light Vilkår for Citronella Plant; Anlegget liker fulle soleksponering, når det kjølig i tidlige timer av dagen og den foretrekker delvis skygge løpet av ettermiddagen. The citronella Planten vokser godt under varmere årstidene. Fuktige, kalde vintrene er generelt ikke egnet for dens vekst. Dette er grunnen til at det er tilrådelig å vokse fabrikken i potter, slik at det kan bli brakt innendørs om vinteren.
Vann Krav til Citronella Plant, vann din citronella anlegget sjenerøst, men unngå å la vannet stå eller være stillestående. La planten tørke før du begynner å vanne den igjen. En beste måten å sjekke om planten krever vanning er å se om det er tørt ned til 1 - 2 inches. Det er viktig å vite at planten ikke foretrekker vått betingelser osv sikre at vanning holdes til et ønsket nivå.
Citronella Plant Beskjæring og gjødsling, The bladene kan få sykdommer eller dø over tid. Så, beskjære planten å kvitte seg med slike blader, slik at plantens vekst ikke blir hindret. Kommer til gjødsel for anlegget, må det ved høy i nitrogen. Legge kalium baserte gjødsel til anlegget, gjør to ganger året også god for vekst dens.
Insektmiddel og soppdreper for Citronella Plant, å kvitte seg med feil eller for å hindre feil angrep, er det tilrådelig at insektmidler brukes tidlig i sesongen. Benytt deg av en lang rekke insektmiddel i nærheten av anlegget, bort fra nye knopper.
Hvor å vokse Citronella Plant?
Da frost har hatt sitt løp og sin helt over, kan du plante citronella våren. Som nevnt ovenfor, skal jord være tung og godt drenert, og det er bedre å dyrke anlegg i en pott. Se etter et sted hvor den kan motta hele søndag fram til ettermiddagen. Etter at anlegget i potten, dekke det med en del skitt og tre deler jord blandet med organisk jord, som nevnt ovenfor. Når du er ferdig med planting, vann anlegget dypt og følg instruksjonene sitert ovenfor for sunn vekst. Les mer på hagearbeid.
Det jeg gjorde ikke nevner i avsnittet over var om citronella anlegget forplantning. Monteringen er enkel, som det er gjort ved å splitte store klumper av anlegget i flere mindre. Så, med dette kommer vi til den konklusjon på denne lille beskrivelsen av citronella anlegget. Før jeg logger av, er Cybopogon nardus eller Citronella winterianus kjent som sant og ekte citronella anlegg. Så får den sanne og ikke noen andre som etterligner dens egenskaper.