Fake Pregnant Belly

Ønsker du å sjokkere dine foreldre og venner ved å støtte en falsk gravid mage? Eller vil du å se opprørende, og være sentrum attraksjonsområde i ett Halloween fest ved iført ett Halloween kostyme som støtter en falsk gravid belly? Uansett hva kan være grunnen bak ønske om å få informasjon om å lage falsk gravid mage, her er noen ideer til å lage en falsk gravid magen, etterfulgt av ett steg klok guide på å lage en med en svamp skum.
Fake Gravid Belly Ideer
Pute: Du kan bruke et kast pute og bære en støvtette undertrøye på den for å lage en falsk gravid mage.
Beach Ball: Du kan også benytte deg av en badeball som bare delvis oppblåst lage en falsk magen. En strand ball, ser ikke bare ut som en falsk mage, men også føles som en upon rørende!
Bomull Cloth: Når oppretter en falsk gravid magen kostyme, er det foretrekke at ark av bomull materiale klær brukes. Lag av bomull materiale kan kveiles rundt kroppen for å skape en illusjon av en gravid mage. Tyngde på arkene av bomull, gjør bæreren går som hun er faktisk gravid og dermed gjør kostyme mer troverdig.
Svamp: Du kan klippe ut en bit av svamp og sy klut rundt det, for å lage din egen falske gravide magen.
Prosedyre for å lage en fake Gravid Belly med en svamp
Materialene nødvendig å foreta en falsk gravid mage er pakking svamp, saks, et stykke tøy og elastisk. Her er et skritt klok guide til hvordan å lage en falsk gravid mage.
Trinn 1: Ta en bit av svampen, og med saks, klippe det ut i form og størrelse på magen som du vil. Hvis du ønsker en mage som er tre måneder gammel kan du klippe ut et mindre stykke. Hvis du ønsker en mage som er nærheten ni måneder gammel du kanskje kutte ut et større form ut av svampen.
Trinn 2: Nå som tilstrekkelig stykke svamp er klar, er neste skritt i å lage en falsk gravid mage som dekker dette svamp stykke med en klut. Til dette trenger du å sy litt tøy, fortrinnsvis tøyelig, over stykke svamp. Hvis du ikke vet hvordan å sy, kan det hende du må ta hjelp fra noen som vet, som sy svamp med klut er svært viktig å holde magen samlet.
Steg 3: For å gjøre denne falske gravide magen passer ordentlig rundt livet, må du sy elastisk, både på toppen og i bunnen av de falske magen. Husk, at den elastiske bør verken være for lang eller være for kort, slik at den passer ordentlig.
Trinn 4; Nå kan du bruke denne falske magen rundt midjen din. Du kan bruke tettsittende klær eller fødselspermisjon klær (hvis du kan få tak i noen) over det å vise frem svangerskapet kurvene!
Jeg håper nå du fikk ideen om hvordan å lage en falsk gravid mage. Hvis du ikke vet sying og ikke finner noen som kan gjøre det for deg, det ingen trenger bekymre. I et slikt tilfelle, kan du klippe ut stykket av svamp som nevnt i trinn 1, og etterpå, kan du bruke en plastfolie for å tilpasse svamp til kroppen din.
En gravid titt kan ikke bare skapes ved å lage falske gravide magen kostymer. Å opptre som en gravid kvinne må du føle deg som en. For dette, se så mange gravide som du kan, rundt deg. Se hvordan de gå, sitte, plukke opp ting, etc. Du kan praktisere alt dette hjemme, før du faktisk slitasje din falske gravide magen å få det perfekte utseende.