Hvorfor roper vi

Akkurat som mennesker føler deg trist, glad, sint, skyldig, etc., folk gråter. Crying er en måte å uttrykke følelser for oss. Verden over har det vært akseptert som en naturlig reaksjon å uttrykke når man er skadet, fysisk eller mentalt, eller selv når man er lykkelig hinsides ord. Men hvorfor kommer tårer gjør ut av øynene våre? Hvorfor gråter vi? Er det fordi vi har vært betinget rett fra vår barndom å svare på denne måten eller er det noen vitenskapelig forklaring på denne forekomsten. La oss diskutere hvorfor roper vi i detalj.
Hvorfor Cry Vi Do: Research Funn
I utgangspunktet finnes det tre typer av tårene som mennesker opplever, nemlig, basal, refleks og emosjonelle tårer. Basal tårer er veldig nødvendig ettersom de holder øynene godt smurt. Reflex tårer, som navnet antyder, er tårene produsert i svar til noen ytre stimuli, dvs. tårer som oppstår i øynene når noe kommer i øyet, eller tårer som er forårsaket når vi kuttet løk. Emosjonell tårer, er tårer som oppleves bare av mennesker. Hvis noen skulle spørre hvorfor roper vi gjøre når vi er triste? Eller hvordan kommer tårene kommer ut av øynene våre når vi gråter, årsaken bak dette er de emosjonelle tårer, som er kroppens reaksjon på måten vi føler. Ulike undersøkelser har blitt gjort tidligere med hensyn til hvorfor gråter vi når vi føler følelsesmessig overveldet. Her er noen av funnene.
Crying: lanserer Stress; Undersøkelser som er gjort på emosjonelle tårer i det siste tyder på at når en person gråter, tårer bære med seg alle de stressende kjemikalier i kroppen. Emosjonell tårer har høyt innhold av mangan og hormonet prolaktin. Når disse kjemikaliene er skur sammen med tårer, føler personen at hans stressnivå har kommet ned og dermed, gjør det ham til å føle deg bedre. Dette er grunnen til at roper vi når vi føler deg trist eller såret, fordi det gjør oss til å føle bedre.
Ropte: Stimulert av nervesystemet; Hvis du ønsker å vite hvorfor gråter vi når vi le eller føler meg trist når vi, så her er den vitenskapelige forklaringen på det. Når vi føler oss såret eller veldig trist, svarer vår nervesystemet til disse følelsene ved å stimulere den kraniale nerve. Dette stimulering av nerve, sender signaler til rive kjertler, gjennom nevrotransmittere, og dermed ender vi opp gråtende.
Ropte: Human Bonding, Når en person gråter, det er hans måte å vise at han er svak og sårbar. Ved å gråte foran sine motstandere, forsøker et menneske å få sin sympati. Dette kan gjøre motstanderne litt mykere på den som gråter og de kan også ende opp som venner. Folk prøver å verne eller omsorg for den som gråter, konsoll de ham, snakke ham ut av gråt og dermed skaper gråt menneskelig obligasjoner.
Crying: Manipulering / Kommunikasjon, gråte er en måte å kommunisere med andre. Babyer gråter for å få oppmerksomhet fra sine mødre, eller når de er sultne. Det er deres måte å kommunisere med moren om sine behov. Noen ganger, ved å gråte høyt, manipulerer de sine mødre til å gjøre ting for dem også. Dette manipulasjon / kommunikasjon atferd er ganske vanlig hos voksne. Menn og kvinner i relasjoner ofte ty til gråtende til manipulere sine partnere.
Les mer på:; Hvorfor Make Løk Du Cry, Kvinner og tårer, en dødelig kombinasjon! ; Tears: A Silent Expression; Det finnes ingen klare svar på hvorfor gråter vi gjør, men hvem skal gråte og når de skal gråte er godt kjent for alle på grunn av sosial status. Generelt er menn beskjed om ikke å gråte og være sterke. På den annen side blir kvinner betraktet som en svakere kjønn og dermed er de fritt til å gråte. Det er greit å gråte til barn og babyer på små ting, men for voksne har det å være en solid grunn slik som tap av et familiemedlem, å gråte åpenlyst. Alt er sagt og gjort, gråt er en fin måte å slippe stress og inngå avtaler, så gå videre og rope ditt hjerte gang i blant.