1980 Fashion

Når vi tenker på moter fra 1980-tallet, ville vi vanligvis tenker på fargerike, lyse klær og tilbehør til glam metal band i disse tider. Klær og tilbehør som vi ha i dag har en dyp relasjon med 1980-tallet mote trender, som de fleste av dagens mote kommer fra klær slitt i disse dager. La oss ta en titt på hva klær, sko, hårklipp, og mote tilbehør ble slitt da.
1980 Fashion Trends
Menns 1980 Fashion; frisyrer: 1980 var tiåret hvor folk begynt å prøve ut forskjellige lange frisyrer. Et flertall av mennesker hadde lange og lagdelte frisyrer. Og blant rockemusikere fra musikkbransjen, hadde på seg regnbue farget håret en kjepphest. Pønkere fra denne tiden foretrukket å ha på hanekammer. Iført kort hårklipp var ganske sjelden i 1980-årene, i motsetning til i dag.
Fashion Accessories: Piercinger i 1980-årene var så populære som de er i dag. Style beundrere pleide å få sine øyne, nese, tunge, og hull i ørene for seg voguish mote smykker. Hair metal band medlemmer velger å bruke mørke og store briller, i motsetning til dagens små glass. Crocodile Dundee hatter var også slitt mye.
Klær: Folk mest brukte å ha uformelle sort og neon T-skjorter, rock band t-skjorter, skinn klær. Iført jean og sorte og brune skinnjakker var en viktig del av 1980-tallet mote. Ermeløs skjorter ble også vurdert stilig i disse dager. Ungene foretrakk å gå med trange skinnbukser, lys-farget bukse, stonewashed Jean bukser, og Corduroy bukser. Menns klær var som regel ledsaget av svart skinn støvler eller sko.
Kvinnenes 1980-Fashion, frisyrer: På 1980-tallet, til kvinner i alle aldre foretrukne har en fjær titt på håret. Long toppskarv ble slitt av mange mote-elsker jenter. Som i dag, var håret coloring også berømt da. Ytterligere detaljer og glitter på frisyrer ble gitt mer vekt. Iført siden hestehaler var tenkt å være veldig stilig.
Fashion Tilbehør: Jenter og kvinner fra 1980-tallet hadde en tung og lyse makeup. Everyday mote makeup i disse tider består ha lyse lepper, mørke og tenker øyevipper, rosa og lyseblå rødme ons, osv. Noen av de mest populære 1980-tallet mote tilbehør består av store hoop øredobber, armbånd dask, og håret buer.
Klær: På 1980-tallet, var off-skulder skjorter passer best for tenåringsjenter og unge kvinner. Selv i dag, mange jenter bruker disse skjortene som en slitasje som ser kult. Iført 3/4th skjorter ble også ansett som en college utseende. Når det gjelder 1980-mote klær for kvinner, er de fleste av disse stilene mye brukt selv i det 21. århundre. Slike klær er beskjære topper, tettsittende steinvaskede jeans, 3/4th legging, leg-Pulsvarmere, eller knuse sokker, super-tight mini skjørt, osv. I skotøy, kvinner i 1980 hadde høye topper og gelé sko. Høyhælte stilettos ble også båret av damene på 80-tallet. Les mer på 1980-tallet mote klær.
Det er mange kjente personligheter fra 1980-tallet som gjorde sin egen stil uttalelse som ble brukt eller blir brukt av mange mennesker rundt om i verden. Få av slike mennesker er The King of Pop-Michael Jackson, Madonna, Sylvester Stallone, prinsesse Diana, og Tom Cruise. Videre var det mange andre ting som var vanlig hos menn og kvinner som kropp piercing og tatovering gjøre. Bandannas og hud-stram syre vasket jeans ble også båret av både gutter og jenter.
Les mer på:; 1960 Hippies Fashion, 1970 Fashion Trends, 1990's Fashion Trends, 1980-tallet mote knyttet til alle klær og tilbehør som var lyse og levende. Et viktigere stil i de tider var å holde håret langt, prangende og fargerike. Jeg håper nå du har fått en idé om hvordan 1980-tallet mote trender var.