Princess Cut Diamond øredobber

Prinsesse diamant ble oppfunnet i 1960. Når det gjelder popularitet, rangerer prinsesse diamant andre i verden etter runden briljantslipt diamant. Formen på ansiktet av prinsessen diamanten er firkantet, mens side figuren vises som en omvendt pyramide. Princess diamant er den mest populære kuttet blant alle kutt av diamanter. Dette kuttet er brukt i å lage prinsesse diamant øredobber i hvitt gull, platina og gult gull. Det er også brukt i å lage prinsesse diamant anheng og grep. Hvis kvaliteten på en prinsesse diamant skal vurderes, alltid se etter glitrende aspekter i diamant som produserer en blendende effekt. Princess cut diamanter har mer glitrende fasetter enn en rund diamant som vanligvis er mer enn 58. Les mer om typer av diamant kutt.
Princess Cut Diamond øredobber, The princess cut diamond øredobber er symboler på evig kjærlighet. Disse øredobbene gjør populære bryllup gaver, Valentine's day gaver, jubileum gaver og bursdag gaver. Prinsessen diamant øredobber lover å indusere strømmen av kjærlighet og romantikk. Et slikt design i prinsesse diamant øredobber er dinglende hjerter diamant øredobber. Disse øredobbene er sikker herligheter for enhver kvinne! Princess cut diamanter er vanligvis tilgjengelig som øre stendere, hoops og noen ganger i gull ringer med diamant slipp og lysekrone øredobber. Les mer på diamant øredobber.
Princess Cut Diamond øredobber - White Gold; Ingenting definerer eleganse og luksus på samme tid, så mye som et par prinsesse diamant øredobber i hvitt gull gjør. Den skarpe hjørner av firkantet diamant gjør ser øredobber fet skrift og glitter på siden steinene gjør det en sjelden stykke luksus. Hvitt gull Princess Cut ørepynt kommer i forskjellige stiler og karat. Vanligvis er disse prinsesse diamant øredobber sett er i 14k og 18k hvitt gull. Karat verdien av en prinsesse diamant varierer fra 0,03 karat til 20,00 karat. Størrelsen på en prinsesse diamant avhenger av dens karat størrelse, 0,03 er den minste og 20.00 er den største størrelsen på diamanten. Hvitt gull prinsessen diamant ørepynt kommer i ulike design typer som stendere, sløyfer med offset side steiner og bøyler med vinklet steiner som legger til ren perfeksjon i øreringen design. Prisen på en sertifisert par av disse imponerende underverk starter fra US $ 300 og kan gå selv over US $ 5000 avhengig av karat størrelsen på diamanten.
Princess Cut Diamond øredobber - Platinum, Platinum er den sjeldneste metal og så er prinsessen diamant øredobber i platina! Princess diamant øredobber i platina spille kirsebær-on-the-top rolle når det gjelder diamant smykker design. Noen av de beste design av prinsessen diamant øredobber er funnet i platina. Metallet i seg selv utstråler så mye av glitrende skjønnhet, at man ikke kan ta øynene bort fra det! De er relativt billigere enn de i hvitt gull. Den kommer i forskjellige utførelser som stendere, sløyfer og lysekrone øredobber. Platinum prinsessen diamant stenderne kan bæres på formell klær og Casuals også. Loops og dråper er feminine, og kompliment de en fjær sommerkjole og et skoleball-kjole også! Lysekrone øredobber går best med spesielle anledninger som bryllup, formelle middager og romantiske anledninger som Valentinsdag og bryllupsreise. Platinum øredobbene er tilgjengelig i 14k og 18k, og prisene starter fra US $ 200 og går opp til US $ 5000 eller mer avhengig av karat størrelsen av prinsessen diamant. Renheten av platina er målt i et 3-sifret nummer, for eksempel, betyr 950 platina 95% ren. Du kan også gjerne lese på platina vs hvitt gull.
Princess Cut Diamond øredobber - Yellow Gold; Princess diamant øredobber er også tilgjengelig i gult gull. Gult gull er relativt billigere enn platina og hvitt gull. The karat varierer i gult gull 10k, 14k, 18k og 24k. 24K gult gull er den reneste formen for gult gull, men diamant smykker i gult gull er kun laget i 14 k og 18k gull. Gult gull legger en vintage se til øredobber. Smykker i gult gull er utvilsomt det mest elegante som den har vært i bruk siden aldre, selv før platina og hvitt gull ble oppdaget.
Tips før du kjøper Princess Cut Diamond øredobber; Mens kjøpe smykker bør man være ekstra forsiktig. En autentisk sertifisering fra den høyeste autoritet som IGI (International Gemological Institute) eller GIA (Gemological Institute of America) er hva man bør se opp for. HRD er den mest kjente selskap for diamant sertifisering. Det står for Hoge Raad voor Diamant. En diamant sertifiseringen er et bevis på at diamanten er original og det er et dokument som verifiserer klipp, farge, klarhet og karat vekten av en diamant. Alltid be om en diamant sertifisering før du kjøper en diamant smykker. Platina, hvitt gull og gult gull kjennetegn og sertifikater er også viktig før du kjøper denne smykker. For å velge riktig metal og design, skal du se hva komplimenter huden din tone og personlighet. Hvitt gull og platina går med kjøligere hudtoner mens gult gull går med varm hud type og legger gult glitter på ens ansikt. Les mer på:; Hva er Certified Diamonds; Hvordan kjøpe Diamond øredobber; Diamanter er sjeldne, og ta tusenvis av år å danne, dypt under jordskorpen. Kanskje, er verdien av en diamant utover dollar og pounds. Det er blod og svette av diamanten gruvearbeidere og ferdighetene til en perfeksjonist smykkedesigner som gjør det en magisk stein av evig kjærlighet og evig skjønnhet. La oss betaler vår respekt kudos til alle de som sto bak Glitterati av en diamant. Når det er sagt, jeg venter på mitt par av prinsessen diamant øredobber! Det er her jeg logger av. Velkommen til bedazzled verden, damer!