Hvordan Grow Ananas do

Native til Paraguay og den sørlige delen av Brasil, ananas er de eneste bromeliad frukten å bli dyrket mye. Botanisk er det kjent som Ananas comosus og kommer fra Bromeliaceae familien. Denne tropiske frukten ble kalt en ananas, helt ved en feil, i 1398 den engelske oppdagelsesreisende oppdaget denne brasilianske frukt, og kalte det ananas som det lignet på konglen. Indianerne og Christopher Columbus er kreditert for å introdusere ananasen til ulike deler av verden. Hvordan vokser ananas gjøre er like interessant som deres reise historie. Les mer på historien om ananas.
Pineapple, The ananas vokser på en herbaceous flerårig plante ananas. Den ananas Anlegget er ikke veldig høy, omtrent fire meter, men har en bred spredning, 3 til 6 fot. Spredningen av anlegget er avhengig av antall bromeliads det vil bære. Anlegget basen er svært kort, med en rosett of voksaktig, lange spisse blader, som smalner ned med en nålespissen. Hvert blad bjørner skarpe, opp-buet spines på marginene. Størrelsen på bladet, og frukten avhengig av sorten, og med sin sødme og tanginess avgjøres av variasjon vokst. Populære sorter er Red spansk, St. Michael, Pernambuco, Hilo, Smooth Cayenne, etc. sørasiatiske land dominerer i kultivering og i produksjon av ananas. Les mer om hvordan du tar vare på en ananas plante.
Hvordan Ananas Grow; For alle som elsker denne tropisk frukt, er dens vekstmønster ikke alltid lett å svare. De fleste tror faktisk at ananas vokser på trær, mens noen tror de vokser under jorden. Begge versjonene er unøyaktige. De vokser ikke på trær, men på planter, som bromeliads. Så hva er en bromeliad? En bromeliad er en familie av monocot blomstrende planter som omfatter over 3170 arter. Ananasen blant dem er den eneste spiselige frukter, de fleste andre gjør for utmerket prydplanter. Pineapple plantene vokse fra kronen på, forlater grønne finner man på toppen av frukten. Deres planting er enkel, kuttet av sin krone og plante den rike fruktbar jord. Det er den eneste måten å spre ananas. Les mer om hvordan å dyrke ananas planter.
Med god ananas plante vare, vil ananas krone form røtter og begynner å spire nye pekte tornete blader. Som stilkene begynner å vokse, et par kompakte dusk av stive, med korte blader vil også begynne å vokse. De er kjent som kroner. Med egnede ananas vekstforhold, kan en plante bjørn to eller flere hoder. Når anlegget er grunn til å bære blomster, stammen elongates, forstørrer nær apex og bærer en Blomsterstanden av små lilla-rosa blomster. Blomstene er vanligvis bestøves av en summende-fugler, ikke alle varianter av ananas har frø i dem. Individuell frukter utvikler fra blomster og begynner å bli med, danner en kjegle formet, kjøttfull frukt med en tykk skjellete ytre skall laget av grønn heksagonale enheter. Som frukten begynner å vokse og modnes, skallet skifter farge, gul, oransje-gul eller rødbrune.
Så dette bør mer eller mindre svare på spørsmål, hvordan vokser ananas gjør. Økende ananas planter er ganske lett, plante kroner om to inches dypt i sommermånedene. De foretrekker godt drenert sand leirjord hvis pH bør ligge mellom 4,5 til 6.5. Jorda bør inneholde et høyt organisk innhold. Sørg for tilstrekkelig fuktighet i jorda, og mate den godt med en nitrogen gjødsel. En krone kan være produktive i fire år. Så gå videre og nyte søte, frisk ananas.