Dramatisk Eye Makeup

Eye makeup er en av de viktigste delene av sminke. Faktisk er øyesminke faktisk ikke regnet som en del av ansiktet makeup, regnes det som et selvstendig komponent. Årsaken er at det er mange trinn inkludert i øyesminke som må bli gitt separate oppmerksomhet. Tross alt er det øynene som fanger oppmerksomheten først! Eye makeup avhenger av mange ting, som anledningen, tid, og også den sesongen. For eksempel, hvis du går for en brunch, er lett øyesminke forventet. Hvis du markerer øynene i rosa og gyllen for en dag arrangement, er du garantert gjøre hoder sving, men i forvirring! Og hvis man bruker en lett makeup for en kveld flørt, vil du muligens ende opp som veggpryd! Så før du starter dramatisk øyesminke, sørg for at øyet makeup passer til anledningen.
Dramatisk Eye Makeup teknikker
For noen form for øyesminke, er det et par skritt som må følges religiøst. Disse trinnene er som følger. Les mer på dramatisk øyesminke ideer.
Øyenbryn Coloring: Det første skrittet mot dramatisk øyesminke er å farge øyenbrynene. Velg en farge som er minst en nyanse mørkere enn din naturlige farge. Også forme øyenbrynene i en annen form enn vanlig, slik at endringen blir lagt merke til umiddelbart. Forme øyenbrynene annerledes betyr ikke at øyenbrynene skal være nifs shaped! Bare prøv en annen form, som f.eks, hvis du er vant et fullender rundt formede øyenbryn, gå for buet eller spisse øyenbrynene. Det er også bedre å gi stylist en idé om hva du prøver å gjøre, som han vil ha en idé om kan se bra ut på deg og hva vil ikke. Les mer på øyenvippe fargestoff.
Øyenskygge: Dramatiske øyenskygge programmet er et veldig viktig steg. Eyeshadow skygge vil være forskjellig for hvert øye farge. Men det grunnleggende knep for å bruke en lysere nyanse rett fra øyenvippene til øyebrynet linjen, og deretter bruke en mørk linje på det press på øyelokket forblir lik for alle øyenfarger. Dramatiske øye makeup for brune øyne bør inneholde en metallisk rosaskjær, gir rosa øyenskygge et unikt dramatisk se til brune øyne. Dramatiske øye makeup for nøttebrune øyne eller andre fargede øyne, bør ha minst ett skyggen av noen metalliske farger som bronse, gull, plomme eller kobber til å gjøre triks. For å få et annet utseende, blande to øyenskygger sammen. For dramatisk look, blande en nøytral øyenskygge skygge og en skimrende øyenskygge skygge. Les mer på øyenskygge ideer.
Eyeliner: Eyeliner er den nest viktigste steget i dramatisk øyesminke. Til å begynne med, første se til at du har en skarp eyeliner blyant, som en stump eye liner vil gi en tykk linje. Start påføre eyeliner til øvre snert første, fra indre hjørne til det ytre hjørnet, prøver å bruke øyet duken så nær som mulig til øyehårskanten. Snakker om eyeliner skygge, svart og brunt er fargene for en dramatisk look. For et annet utseende, bruke eyeliner litt utenom øyenvippe eller anvendelse gjelder kun halvparten av nedre øyelokk. Les mer om sminke tips: eyeliner makeup tips
Mascara: Mascara skal alltid påføres etter resten av øyet makeup. Krølle øyevippene før bruk mascara som curling vil hjelpe eyelashes åpne seg. Påfør to strøk med mascara for å oppnå det dramatiske. Du kan alltid eksperimenter med farger, men svart, mørk blå, mørk lilla er de fargene som utvilsomt vil bringe ut det skimrende effekt. Du kan lese mer om hvordan du søker mascara for flere tips.
Les mer på:; Eye Makeup for Green Eyes, Eye Makeup for Blue Eyes, Hazel Eye Makeup Tips; Eye Makeup for Brown Eyes, dette var alt om dramatiske øyesminke. Du kan referere til øyesminke ideer for mer dramatisk øyesminke tips. Så med disse tipsene for hånden, klar til å være sentrum av attraksjon i noe parti du går! Alle de beste!