Hjemmelaget Kroppspleie

Everyday, mennesker besøker salonger og spa for å få perfekt hud omsorg for seg selv. Vi bruker hundrevis av kroner på dyre kremer, lotion, og masker, men noen ganger er ikke helt fornøyd. Har du noen gang prøvd noen hjemme-løsninger på naturlige hudpleie? Slik lage hjemmelagde ansikts masker med ingredienser tilgjengelig i pantry din.
Hjemmelaget Ansikts masker for tørr hud; Hjemmelaget ansikts masker for tørr hud bekjemper den harde vinteren og skadelige UV-stråler. Det gir også næring huden, har anti-aging effekt, og tetter porene. Du trenger:; 1 moden banan, 1 egg, 1 ts honning, 3 ss havregryn, The banan og egg er hovedingrediensene i denne masken, så la oss kalle dette en banan / egg hvit ansiktsmaske. Peel en banan (moden, som det gjør masken fuktig nok til å søke på huden), og kutt den i små biter. Smash banan med hjelp av en ren gaffel på et flatt underlag. Ta en liten bolle, knekke egg, og trekke ut egg hvitt. Nå legger de banan lime inn i eggehviten og bland dem riktig. Sett 1 ts honning og bland igjen. Sakte, tilsett havregryn og pass på at masken ikke får for tykk. Hold røring, så havremel korn er glatt inn i blandingen. Hvis du vil bruke denne masken, ta en ren fundament pensel; gjelder så mye maske som du kan over huden. Hold den på i 20-25 minutter, vaske den med lunkent vann, og tørk med en ren bomull håndkle. Oppbevar leftover masken i kjøleskapet. Masken har en 2-3 dager holdbarhet, så hvis du har noen rester, kan du søke hver dag i 3 dager. Les mer på hjemmelaget ansiktsbehandlinger.
Hjemmelaget Ansikts masker for Akne, Mange av oss er torturert av akne og huden blemishes. For å hjelpe minske arr og reduserer betennelse, prøv dette yoghurt / honning hjemmelagde ansikts masker for akne. Knyt håret opp så ingen løse tråder faller på ansiktet ditt. Du trenger:, 1 ts ren honning, 1 ts vanlig yoghurt, ½ ts olivenolje, helst hjemmelaget ansiktsmaske oppskrift laget av honning og yoghurt er perfekt for alle hudtyper og akne utsatt hud også. Bland alle ingrediensene riktig og massere den over ansiktet ditt. La den stå i 15 minutter, vaske det av i lunkent vann, og tørk med en ren bomull håndkle. Hjemmelaget ansikts masker for akne vil gjøre huden din føles oppfrisket. Påfør masken før du går til sengs hver kveld. Les mer om hvordan du skal lage hjemmelaget akne masker.
Hjemmelaget Ansikts masker for Blackheads, utgangspunktet er en blackhead smuss og olje Tett i porene, som har oksidert og blitt svart. En ting du kan gjøre for å holde porene fin og ren, er å være på en rensing regiment å eksfoliere huden naturlig. Men hvis du lider av uønsket hudormer, er det første du må gjøre løsne hudormer selv. Her er hvordan du kan bli kvitt hudormer lett. Du trenger:, 4 ss yoghurt, 2 ss appelsinskall pulver; Bland både ingrediensene riktig og bruke den over hele ansiktet. Gni forsiktig masken i en sirkulær bevegelse i ca 5 minutter. Vask den av med kaldt vann og tørk med en ren bomullsklut. Eventuelle hjemmelagde ansikts masker for hudormer tar ca 2 uker til å arbeide effektivt. Les mer om hvordan du gjør ansiktsmaske hjemme.
Ingen ønsker å ha skitt, olje, og overflødig makeup igjen på huden. Som er grunnen til regelmessig rengjøring er viktig, fordi det trekker ut urenheter i huden vår for å beskytte den mot kviser og hudormer. Følg disse trinnene for en nærende ukentlig skjønnhet regiment:; Vask ansiktet riktig og forberede ditt ansikts dampskip. Hvis du ikke har en, kan du erstatte den med en bolle med dampet vann. , Når det er kokt, plasserer hodet over ansikts dampbåten og la den dype rense huden din. Dette rensing regimet åpner porene, fjerner døde hudceller, og gir god blodsirkulasjon. ; Gjør 15-20 minutter av dampende og klapp ansiktet tørt. Du kan bruke en fuktighetsgivende maske rett etter dampende og bruke en peelingbørste å bli kvitt ansiktet av overflødig olje og forurensning. Les mer på ansikts hudpleie. ; Tørk den av med et rent håndkle og bruke en fuktighetskrem over hele huden, i henhold til din hudtype. ; Disse hjemmelagde ansikts masker oppskrifter arbeid i henhold til din hudtype. Slutte å bruke dersom du opplever noen problemer med noen av de hjemmelagde ansikts masker.