Daith Piercing

Blant de ulike typene av øret piercinger, er daith piercing det nyeste skuddet som ble innført i 1992. Den populære piercer, Eric Dakota som sies å være en pioner innenfor industrielle piercing sies å ha skapt daith piercing sammen med en av sine klienter. Fra tidspunktet for introduksjonen, har daith piercing fått mye popularitet som folk flest anser det å være en unik type øre piercing, spesielt på grunn av sin beliggenhet. Daith piercing er gjort på en fold i tykk brusk som ligger like ovenfor ovenfor øredobbe og er nærmest i ørekanalen. Daith som kan uttales som doth eller daith er et hebraisk ord som betyr "kunnskap". Så, la oss prøve å vite mer om daith piercing, inkludert hvordan det faktisk er gjort, og også om ettervern forholdsregler at man må ta for å unngå infeksjoner.
Hvordan er Daith Piercing Done?; Daith piercing anses å være en komplisert form for piercing og dermed er det svært viktig at du får det gjort av en profesjonell piercer som har en god erfaring i spesielle piercinger. For dette, må du forskningen godt om piercing i ditt område og velge en som har en god oversikt for å gjøre denne type piercing. Dette er fordi ikke alle ører har den perfekte anatomi for daith piercing. Med andre ord kan daith piercing ikke være egnet for enkelte ører, på grunn av mangel på tilstrekkelig plass.
Daith piercing er gjort med en buet nål som ved hjelp av en rett nål kan gjøre piercing veldig vanskelig. Før piercing i øret, vil piercer rene at området nøye, og kan fjerne andre piercing ring hvis du har noen, som tårnet eller konkylie. Når dette er gjort, vil du bli bedt om å velge daith piercing smykker. Vanligvis smykker ment for daith piercing er enten captive bead ringer eller kan være sirkulær / buet vektstenger. Du kan velge en av dem i henhold til ditt nivå av komfort, men sistnevnte sies å være det beste for helbredelsesprosessen. Når du har gjort dette, piercing ekspert vil pierce området med buede nålen og sett øreringen som du har valgt. Vite mer om øre piercing tips.
Daith Piercing Pain; Som daith piercing gjøres på tøffe ørebrusken, er det ingen tvil om at piercing vil være smertefullt. De fleste som har gjort daith piercing har sagt at sammen med smerten, de også har opplevd noe ubehag etter at den er gjort. Selv om smerte og ubehag forblir bare for noen timer, ta en over-the-counter Painkiller vil hjelpe å lindre smerten til en viss grad. Bortsett fra dette, er det viktig å følge ettervern instruksjonene som gis av piercer veldig nøye, fordi daith piercing er svært utsatt for infeksjoner.
Daith Piercing ettervern; Øret piercing ettervern som du må følge under healing prosessen er lik den andre typer piercinger. Du må vaske og rengjøre daith piercing flere ganger daglig med vann og antimikrobielle såpe. Deretter rengjør piercingen ved å plassere en bomullsdott dynket i sjø salt vann i noen minutter. Rengjøring av øret piercing daglig vil sørge for at skitt og bakterier ikke får akkumulert nær øret kanalen som fører til øre piercing infeksjon.
Bortsett fra disse ettervern instruksjonene, er det noen andre forebyggende tiltak som du bør følge for å unngå enhver form for problem. Som området blir svært følsom etter piercing, bør du unngå å trykke din mobiltelefon mot ørene eller dytting hodetelefonene i øret. Du bør også se til at du ikke sove på samme side som øret som har vært hull for å hindre daith piercing komplikasjoner.
Du kan gjerne vite mer om:; Ear Brusk Piercing; Infected Ear Piercing Symptomer, Body Piercing, Hvis du observerer noen form for daith piercing infeksjon, en av de hjem rettsmidler som du kan prøve, er å behandle det med tea tree olje eller trollhassel. Men, få den sjekket av piercer eller lege vil hjelpe på å bli kvitt infeksjonen så snart som mulig. Selv daith piercing har sikkert blitt en stil uttalelse blant ungdommene, vel vitende om prosedyren og potensielle problemer knyttet til det vil hjelpe deg å være fullt forberedt før du får piercing gjort.