Tepperensing Solutions

En av de mest irriterende tingene så langt som et hus er bekymret, er teppet flekker. De er stygge og forstyrre hele innredningen av rommet. Nå nå, er de som plager deg og ta deg ut av vettet? Vennligst fortvil ikke! Du kan puste lett og hiv et sukk av lettelse, som de tingene du bruker mest i kjøkkenet og i hjemmet kan gjøre gode tepperens løsninger! For eksempel, visste du at din søte bakervarer brus kan gjøre for en stor Tepperensing agent? Finn ut mer!
Hjem Tepperensing Solutions
Baking Soda, Baking soda er en utmerket måte å fjerne teppet flekker hvis du ikke vil bruke penger så vel som ikke skader miljøet. For rengjøring av teppet hva du trenger å gjøre er å strø natron på teppet. Følge det opp ved misting området med varmt vann. La natron som det å suge og la det slippe løs sin magi. Når det tørker, bruke en støvsuger for å rengjøre den. Til slutt, skyll med vann og suger vann, bruk det våte vakuum. Hvis flekken eller til og med lukt er tøff, bruke en masse natron på stedet og bruke en stiv børste, skrubb det. Les mer på hjemme rettsmidler for teppe flekken.
Klær Vaskemiddel; Overrasket? Vel, ja mine damer og herrer, er dette en av de store renhold løsninger for teppe. Påfør en enkel vaskemiddel blandet med vann på den fargede delen og forsiktig børste den med en tannbørste eller en vanlig børste. Lukten også, ville legge til den samlede effekten. Ingen problemer! Bare vanlig tepperens!
Elbow Grease, Rengjøring av teppet regelmessig og ikke bare en eller to ganger i året er hva som kommer til å drastisk redusere tepperens woes for deg. Likevel, bekymringer ingen her, selv om flekkene er ikke klar til å rikke. Alt du trenger for teppe flekkfjerning er en blanding av ammoniakk og vann, med litt eddik. Ha en ren sprayflaske hendig og hell en del av eddik og et par deler av vann og ammoniakk i flasken. Seal og rist flasken og deretter teste løsningen, og fastholder at det ikke er misfarges eller skade stoffet av teppet. Blot blandingen med papirservietter. Tillater flekken i bløt i generøst sprayet tepperens løsning, trykker du på en bunke med papir servietter på flekken og blot. Dette får misfarging ingrediensene på papiret serviett. Fortsett å gjøre dette til flekkene er helt borte. Dette er en av de beste tepperens løsninger du noen gang kan få! Les mer på teppet flekkfjerning tips.
Club Soda; Denne metoden involverer club soda kalles rens, men egentlig er det ikke slik. Enkelt sagt, består denne metoden av renhold et rengjøringsmiddel blandet med kullsyreholdig vann. Et lett spray av en tåke av denne blandingen brukes til å takle de tøffe flekker. En runde bufferen er brukt til å skrubbe teppet rent, etter sprøyting av teppet med denne klubben soda blandingen i roterende bevegelse. The kullsyreholdige flytende samt renhold blandingen vil arbeide sammen for å få flekker forsvinner! En annen ting du kan bruke med club soda for rensing av teppe er salt. Bare knuse litt salt på flekken og hell club soda. Glem det! Etter en time eller så, bare vakuum det - Voila! Flekken blir borte!
Les mer på:; Slik fjerner Carpet Flekker; Hjemmelaget Carpet rengjøringsmidler; Bortsett fra dette, er det slu gamle sitronsaft, maismel som i kombinasjon med eddik og ammoniakk og vann kan være en av de fantastiske tepperens løsninger! Du kan også ha en blanding av mildt vaskemiddel og eddik å bli kvitt de irriterende flekker. I utgangspunktet er vann, sitronsaft, maismel, vaskemiddel, natron og club soda alt du trenger for å få skinnende rene tepper!
Jeg er klar til å gni av mine ord også! Nå skal du gå på en Tepperensing rangel?!