Vindu Blind Reparasjon

Persienner er dekorative og funksjonelle belegg installert i vinduene. For alle hjem med middels og store vinduer, de er en grunnleggende nødvendighet som hindrer gjenskinn og minimalisere siktedyp inne i rommene. Med andre ord, hjelper dette vinduet behandlingen opprettholde temperaturen til en praktisk rekkevidde, og reduserer falming av møbler og pyntegjenstander. Samlet, persienner er energieffektive hjemmet komponenter, noe som betydelig kutt ned varmen energi om vinteren og kjøling regningen i sommer.
Som per dine personlige behov, kan du velge persienner fra et bredt spekter av farger, materialer og kostnader. Og for hver modell, må du følge visse retningslinjer vedlikehold, slik som å øke holdbarheten. Rengjøring og / eller støvsuging en gang i uken er et felles pleie tips for alle typer persienner. Bortsett fra dette, må du kanskje markisen reparasjon, spesielt hvis tryllestaver (eller ledninger) er bøyd eller lamellene er fast. I denne artikkelen vil vi ta en titt på instruksjonene for å reparere persienner. Les mer om hvordan du installerer persienner og hvordan du rengjør persienner.
Vindu Blind Reparasjon: Tips og Instruksjoner
Før du prøver hendene på å fjerne deler, gå gjennom den manuelle levert sammen med persienner. Dette vil hjelpe deg å forstå maskinvare samt virkemåte. Kommer til utskiftning av komponentene, er det best å kjøpe vindu blinde reparere deler fra den opprinnelige produsenten selskapet. Eller annet, kan du få et vindu blind reparasjonssett fra den nærliggende vindu behandling butikker eller hjemme sentre. Drøftet nedenfor er noen av trinnene for å fikse persienner:
Skifte Blinds: Ved vertikale persienner, et enkelt frakoblet blind resulterer i uniformt sklir av lamellene. Hvis du vil feilsøke dette problemet, må du bytte ut hoppet blinde. Installer den nye blinde slat riktig til wire og glidebryteren. Sjekk sporet igjen for å sikre velfungerende persienner.
Twisted Ledninger: Når du åpner (eller nær) de blinde, må du ta tak i dusken og trekk det forsiktig. I tilfelle, finner du at de blinde ikke blir hevet eller senket jevnt, kan det være på grunn av vridd ledninger. Hvis du vil feilsøke dette, ta tak i dusken og trekke alle ledningene gangen. Hvis ledningen er fortsatt fast, ta råd fra en profesjonell reparatør.
Skadet Blind Clip: Dette er et annet vanlig problem med vertikale persienner. Du kan erstatte utslitt blinde klipp med en splitter ny en. Først fjerne den gamle og plasser den nye blinde klippet, og pass på at den er orientert i riktig retning. Dette vil hjelpe i jevn drift av persienner.
Broken Strings: I et vindu blind enhet, strengene koble blinde lamellene på en slik måte at de kan roteres lett å styre privatliv og siktedyp. Med tid, slitasje av strengene oppstår, forårsaker problemer i roterende blindene. The hoppet strengen kan bli re-stressede å korrigere det, men avgiften kan bli svært høy. Derfor kan du vurdere å kjøpe en ny enhet i stedet for å fikse den ødelagte strenger. Du kan få vite mer om vertikal blind reparasjon.
Dette var en kort oversikt om persienner reparasjon og feilsøking tips. Eventuelle problem med å åpne og / eller lukke vinduet blinds er ganske irriterende. På den lysere siden, kan du vurdere å rette de fleste feil på egen hånd uten å måtte ansette markisen reparasjon. Men, hvis du fortsatt vanskeligheter med å heve eller senke persienner, ringe en profesjonell reparere service.