Hvordan å reparere skadet hår

Etter å ha skadet hår er som å ha en bad hair day, hver dag. Truly forliste hår kan en trussel, fordi du ikke kan la dem ned og enten ikke kan du binde dem opp. Skadet hår er dagtid redsler i livet ditt. Uansett hva du gjør, de aldri synes på plass og heller ikke kan du bli kvitt dem. Din skadet hår kan være et resultat av varm curling strykejern, perming eller bruk av kjemikalier på håret for hår styling og farge. Jeg håper, at det er åpenbart at lenger bruk av kunstig kosmetikk for hår er bare kommer til å føre til ytterligere skade. Gjenopprette skadet hår er mulig med innsats og bråte av tålmodighet. La oss se hvordan å reparere håret og gjøre dem om til vakre lange låser. Les videre skadet hårpleie.
Hvordan å reparere skadet hår
Profesjonell Råd; Du kan være på utkikk etter hvordan å reparere skadet hår uten å klippe det. Men sannheten er, at skadet hår, som betyr, flisete tupper og misfarget endene av håret ditt er nå lei av økende. De har mistet styrken bør vokse videre, og hver dag gjør dem enda mer svakere. Derfor, som profesjonell rådgivning, kuttet ut så mye skadet hår som du kan. Gå til en god frisør og få en super hot kort hår kutt som passer ansiktet ditt. Lag en frisk start på økende håret i sunn måte med største forsiktighet og varsomhet. Les om hårpleie hjem rettsmidler.
Deep Conditioning, Looking for hvordan å reparere skadet hår hjemme? Hjemmelaget conditioners er alle dager bedre enn de som er tilgjengelig i markedet. For det første fordi de er 100% naturlig og for det andre fordi de er gratis! Håret er en klump av protein. Derfor er de noen spiselige produkt, som er en rik kilde til protein en flott måte condition håret. Hjemmet laget "egg og olivenolje" balsam vil være en stor hjelp i å reparere den skadede hår. For å gjøre denne balsam, trenger du en eggeplomme, 2 ss olivenolje, bolle å kombinere ingrediensene, og en dusj cap. Bryt egg og skill eggeplomme. Nå legger de to spiseskjeer olivenolje til det og visp det ordentlig, til det blir en. Fukt håret (ikke sjampo, men likevel), og bruke denne blandingen til håret ditt. La hodebunnen alene og konsentrere seg om skadet hår. La den stå på i en halv time, helt til hjemmelaget conditioner er dynket i godt. Vask det ut som du vanligvis gjør med vanlig sjampo. En gang i uken program på denne balsam vil etterlate håret ditt ser jevnere, sunnere og mykere i slutten av måneden. Deep conditioning er også et svar på hvordan å reparere skadet hår raskt og hvordan å reparere skadet hår naturlig. Les mer om naturlig hårpleie tips.
Grunnleggende Hårpleie; Når håret er skadet, er det bare lite du kan gjøre. Men, kan du forhindre skadet hår, ved å ta godt vare på dem. Hvis du har tykt og tørt hår, husk at håret er mer utsatt for skader enn noen annen type hår. Dermed, hver gang du går ut, må du kontrollere at du dekker håret med et skjerf, slik at det blir mindre friksjon blant hårstrå. Også, uansett hva din hårtype er, aldri bruke en hårføner. Hårføner, kan gi deg se etter en natt, men på kjøpet, leder de til uopprettelig skade. Drikk mye vann for å holde dem fuktig og hydrert.
Les mer på; balsam laget hjemme, Hair Conditioner for tørt hår, skadet hår er et tegn på uforsiktighet og laissez-faire holdning til hårpleie. Hårpleie er like viktig som hudpleie eller kroppspleie. Oppretthold et sunt kosthold og ser etter de vakre låser med ekstra forsiktighet. Jeg forsikrer, hvis du følger et strengt hårpleie område, trenger du ikke å lure på om hvordan å reparere skadet hår. Ta vare!