Relasjoner i College

Mange av oss opplever vår første seriøse, romantiske forhold under vår college år. Selv om noen ungdommer har relasjoner i midten eller videregående skole også, men de er mer av en valp kjærlighet eller forelskelse snarere enn solide relasjoner med framtid. Relasjoner i college også har gjennomgått en merkbar forandring, med de fleste unge på jakt etter sex og moro heller enn å finne ekte kjærlighet med hvem de vil slå seg ned. Det nye funnet frihet, som er en av frynsegodene ved college livet, er den viktigste årsaken bak en slik holdning. Casual dating, tilfeldig sex, break ups, langdistanse relasjoner, å identifisere en ekte person fra en falsk en - alle disse tingene noen ganger kan være svært skremmende for en nitten tjue år gammel. Så for å hjelpe slike ungdom, her er noen tips om hvordan å smi videre og håndtere relasjoner i college. Les mer om dating tips.
Tips til å håndtere Sammenhengene i College
Sunn Relasjoner i College
Det er en farlig trend som skjer blant ungdom i disse dager, er vis a vis romantiske forhold i college bekymret. Tidligere alle relasjoner startet med dating, fulgt av kjærlighet og til slutt sex og ekteskap. Disse dager, unge nyte sex, så de tenker på dating, og noen ganger kan det resultere i kjærlighet. Når en person er ung, og følger dette svært trenden, kan han ikke være i stand til å finne ut om han er i et sunt forhold eller ikke. Så selv om du tror at du har funnet din Mr eller Ms rett i college, og planlegger å bygge en fremtid sammen med ham / henne, må du kontrollere at du er med rett person i et sunt forhold. Her er hvordan du identifiserer et sunt forhold. ; En person i et sunt forhold føles støttet og tatt vare på. ; Både partnerne opptre som likeverdige i forholdet. ; Partnere føler emosjonelt tilkoblet. ; Partners har sitt eget liv til tross for at i forholdet. ; Partners kommunisere fritt og ingen av dem prøver å dømme hverandre. ; Partnere stoler på hverandre og er ærlige med hverandre. ; Partnere respektere hverandre. ; Det er ingen fysisk eller psykisk mishandling, For å bygge sunne relasjoner, er kommunikasjon svært viktig. Respekterer hverandre, kommunisere behov, kompromissvilje, holde lave forventninger, akseptere partneren som han eller hun er, blir følsom for hverandre er noen av måtene å bygge sunne relasjoner. Les mer om sunt forhold tips.
Long Distance Relasjoner i College
Hvis du er i et forhold med high school kjæreste og dere begge er nå i forskjellige høgskoler i ulike byer, vil det ta ganske en innsats fra din side for å bygge og vedlikeholde slike langdistanse relasjoner i college.
For å opprettholde en lang avstand forhold, gi hverandre tid er svært viktig. Du kan stole på telefonsamtaler, tekstmeldinger, e-post og brev for det samme. Prøv å møte opp en gang i måneden for å holde gnisten i live i forholdet ditt. Sende hverandres blomster, kjærlighet notater og gaver, er en annen måte å fortelle hverandre at du bryr deg, og tenker på hverandre. Opprettholde tillit kan være en utfordring i en lang avstand forhold. Så holder hverandre godt informert om hverandres liv, venner, etc., kan bidra til å bygge tillit. Les mer om hvordan å gjøre en lang avstand forhold arbeid.
Gjenlevende Break-Up
Hvis for noe grunn din forholdet har sviktet, i stedet for å føle elendig og lite om det, begynne å betale oppmerksomhet til deg selv. Øvelse, traff gym, spiser sunn mat, forfølge nye hobbyer, gjøre hva som holder deg glad og distrahert fra bruddet opp. Kontakt med venner og familie og tilbringe tid med dem. Hvis du føler for å gråte, gjør det. Ta et papir og skrive om alle de følelser som du går gjennom. Dette vil hjelpe deg å gro raskere.
Les mer på:; Dating Forholdet Tips, dating råd, Sammenhengene i college, akkurat som relasjoner utenfor det, kan pleies og bygget med masse kjærlighet, forståelse og gjensidig respekt. Selv om college tid skal brukes til å bygge en solid og vellykket fremtiden, hvis du møter livet partner også under det, så er det ingenting som det!