Hoppe tau triks

Hopping tauet er en av de eldste idretter spilt, og tilbake i middelalderen dager vinstokker, bambus, osv., ble brukt. Ettersom tiden utviklet seg så gjorde hoppe tau. Nå det vi ser er en raffinert tau som har lengde, tykkelse, og håndtaket er dimensjonert opp med konkrete hensyn. Men man kan bare bruke en snor til å hoppe og hoppe tau. Hoppe tau, også kjent som et hoppetau eller hoppe tau har dukket opp som en stor fitness verktøy for barn og voksne, både. Og det er ikke mer bare kjedelig hopper og hopper, kan du prøve følgende få hoppe tau triks for å nyte tauet.
Hvordan gjøre hoppetau triks; En av beste grunnen dette morsomme spillet er så populært er at det bare er ett primære verktøyet nødvendig, hoppe tau. Dette spillet kan spilles alene eller sammen med selskap og avhengig av hvilken hoppe tau triks du vil prøve, et lite rom, en korridor eller en stor lekeplass er nødvendig. ; Double Jump: Dette er et grunnleggende hoppe tau teknikk der innen ett ståltauvridning et individ har til å hoppe to ganger. ; Jog Rope: Dette trikset er igjen en enkel en, med hver omdreining av tauet, skrittet over den med den ene foten, og deretter den andre. Bare joggetur på ett sted, og hoppe tau mens de gjør det. ; Single Side Swing: Dette hoppe tau trikset krever at man svinge tauet sidelengs og hop tilsvarende. Ta med begge hendene sammen, og svinge tauet ene siden og hoppe den siden. ; Bredbeint Jumps: Hopp og hoppe på vanlig måte, men med hver hoppe, hopp med en fot foran og den andre bak. Bytt fot posisjon. ; Heel Exchange: Denne hopper tau trikset krever at man hop og trykk på hælen. Mens hopping, trykk på hælen på ene foten ved å bringe den foran deg og slår føttene og trykker den på nytt. ; Cross Swing: Dette trikset skal følges i alle alternative hopp. Hoppe tau og hoppe, og i andre igjen krysser hendene og hoppe gjennom løkken opprettet. ; Partner Jumps: I dette trikset man er pålagt å hoppe veldig fort med en partner. Hopp over normalt med en lengre hoppe tau, men hoppe høyt og fort, bør du hoppe to ganger før tauet passerer under føttene igjen. ; Criss Cross: I dette tauet trikset følge "kors swing" triks for første swing, etterfulgt av raskt uncrossing hendene og hoppe en grunnleggende hoppe. ; Push Ups: Prøv dette bare når du har utviklet en god hånd på å hoppe over noen få vanskelige seg, pluss en også må praktiseres i push ups. Hopp lavt til bakken og raskt legger hånden på bakken og strekke beina ut i en push-up posisjon. Gå tilbake opp og trekke i tauet under føttene. Denne vil kreve litt trening å få det riktig. ; Frog Hopper: Til dette trikset man trenger å ha en lengre hoppe tau og en partner. Bounce sammen, og deretter gå videre til "skreve swing", og gjøre en side swing. Partneren foran går under andre ben og med neste hopp, utfører skreve og siden svinger kommer bytte sider frem og tilbake. ; For å forstå hvorfor hoppe tau er gunstig, lese gjennom hoppe tau fordeler og prøve denne hoppe tau treningen rutine.
Foruten å være morsom, vil disse hoppe tau triksene være en fin måte å trene hele kroppen. Hoppe tau er en fin måte å bygge utholdenhet, smidighet og koordinasjon, samt å miste vekt.