Hvordan kutte håret hjemme

En hårklipp er den beste måten å få et nytt utseende umiddelbart. Ja, få en ny frisyre eller bare trimming, de ujevne ender kan gjøre at du ser bedre enn før. Mens du vil ha en hårklipp hver måned, kan det hende at høye din favoritt sedan få deg til å tenke to ganger før du velger en. Du kan ende opp med å ha de ujevne låser, ser veldig rart når forlot gratis, og ikke i det hele tatt skjer da bundet opp! Så hva gjør du i dette tilfellet, vent noen uker eller bare trykke skjønnheten salong? Vel, hva med å kutte håret hjemme? Ja, du kan faktisk lære å klippe håret hjemme. Det er ikke vanskelig, du trenger bare å jobbe nøye mens du gjør en klippe håret hjemme. Klar til å lære å klippe håret hjemme?
Hvordan Cut håret hjemme: Forberede håret; Clean hår er veldig viktig å ha riktig kuttet. Husk at det er mye lettere å klippe vått hår. Start med å vaske håret med en sjampo. Etterfulgt av en god conditioner. Skyll godt og tørt hår. Du kan lufttørke eller føn. Neste, kam det å gjøre det uten floker. Håret ditt er nå klar for et kutt. Lar gå videre å vite om de tingene som kreves for en hårklipp.
Hvordan klippe håret på Home: Samle det nødvendige materialet; Husk at saksen er det viktigste du trenger for en hårklipp, så disse må være de beste. Hold unna de som du bruker regelmessig, og kjøpe en hår kutte saks fra en skjønnhet forsyning butikk. Kjøp en god spray flaske som du trenger i løpet av hårklipp for å holde håret vått. Speil trenger ingen omtale. Du trenger en ren, klar bred nok speil. Man trenger å bli reparert foran deg. Fikse den neste bak deg, litt på skrå nedover, for å hjelpe deg sjekke frisyren som du fortsetter. Ha en god hår børste og en avskjeds kam også.
Hvordan klippe håret på Home: Bare Trimming; Husk at trimming hårene hver to måneder ikke vil hjelpe. Det ville være for lang tid og før det, slutter splitten vil spre seg, skade 2-3 inches av hår tips, så hold dem kutte ut regelmessig. Du kan gjøre dette bare ved å trekke håret, del for del i fremover, snipping dem vekk med en liten saks. Lag trimming hår en vane, slik at du ikke har de virkelig skadet ender. Hvis du videre ønsker å velge en enkel håret klippet her er hvordan. Les mer om hvordan du tynt hår hjemme.
Hvordan klippe håret på Home: Gå for en enkel Hårklipp, Simple hårklipp er alltid best. Disse gir deg ønsket trim og ikke korte ned lengden. Dessuten er disse ikke endre stil og er lettest for deg å oppnå. Her er hvordan du har en enkel like lange typen klippe håret. Først gre håret, spray vann grundig. Se over alle lengde, må det kuttes, å ha hår i lik lengde. Grab håret del for del, og skjær den deretter. Hold seksjoner mellom pekefingeren og langfingeren og kuttet av for å få ønsket lengde. Du må bevege fingrene opp eller ned avhengig av hvor mye kort eller lang du ønsker å forlate den aktuelle delen. Sett tilbake jobbet delen og ta den neste. Hold kontroll av lengde og nivå på speilet bak deg. Gjenta dette til du har trimmet hele håret. Du kan ha enkle korte eller lange hårklipp på denne måten.
Les mer på:; Hvordan Cut Curly Hair; Slik Cut ditt eget hår; Du ville ha lagt merke til at hvordan man klipper håret hjemme er ikke vanskelig, men det absolutt må gjøres med stor forsiktighet. Husk, ikke å avskjære for mye om gangen. Når du klipp av lengden på hver del, skjær dem tomme for tomme eller mindre. Sjekk og gå videre til neste klipp. Du kan klippe den lange tråder, men kan ikke få tilbake håret hvis du kuttet av en ekstra tomme, så vær forsiktig. Skjærende eller trimming av håret ditt jevnlig, vil bidra til å holde delt ender i sjakk og opprettholde deres tilstand. Du kan besøke en kjent frisør hver 4-5 måneder for å ha en av de ulike stilige frisyrer og ideer. Så klippet håret hjemme og holde dem perfekt og friske.