Det kvinner vil ha i en mann

Det er sagt at en kvinnes hjerte er et dypt hav av hemmeligheter. Hva skjer i en kvinnes sinn er vanskelig å finne ut. En grunn til at man ikke kan forstå kvinner er fordi den måten at kvinner bearbeide sine følelser og tanker er forskjellig fra måten menn prosessen sine følelser. Selv Sigmund Freud, far til moderne psykologi, kunne ikke finne ut en kvinnes tankeprosess. Når det gjelder å velge en partner, er det svært vanskelig å fortelle hva kvinner i en mann. La oss ta en titt på hva kvinner ønsker i en mann.
Hva vil kvinner i en Mann - List
En kvinne har mange forventninger fra mannen sin (som ikke er galt). La oss ta en titt på hva kvinner ønsker i en mann. ; En kvinne vil ikke forvente en fyr å være pysete. Tillit er det første en kvinne ser ut for i en mann. En mann skal være sikre på hva han gjør. Han bør ikke be om unnskyldning og bør være seg selv, i stedet for late. ; En mann som har god sans for humor er godt verdsatt av en kvinne. De to viktigste kvalitetene for å tiltrekke en kvinne er å være morsom og cocky. En kjedelig, kjedelig mann er en streng nei-nei, men det betyr ikke at du må le og være morsom hele tiden, noe som kan gjøre deg se dum. ; Kvinner setter pris på menn som lytter til hva de sier. En kvinne elsker å dele sine tanker og problemer med den mannen hun er med. En mann må være støttende og forståelse. Når hun snakker lytte oppmerksomt til henne, og gi nødvendige tilbakemeldinger til tider er alltid verdsatt. Anerkjenner hennes behov, og hun vil også gjengjelde den samme måten du forventer at hun skal være. , Kvinner elsker en mann som er romantisk og har det lille ekstra for henne. Gjøre henne føle at hun er den ultimate for deg. ; Kvinner elsker menn som er ridderlige, liker å være en gentleman, og åpne dører for henne, å ha en beskyttende arm rundt henne når hun er i trøbbel eller om det er noen fare og hjelpe henne med husarbeid. ; Det kvinner vil ha Fra Menn
Her er et par ting hva kvinner ønsker menn å vite; Som kvinner er en følelsesmessig art, de elsker menn som er følsomme. Vær der for henne alltid, la henne vite at du bryr deg og dele dine følelser. Tilbringe litt kvalitetstid med henne, uansett hvor travelt du er. Det faktum at du finner tid ut av din travle timeplan bare for å være sammen med henne, vil sikkert bli verdsatt. ; Kvinner elsker overraskelser, og også elsker å bli skjemt bort. Kvinner liker menn til å være sjenerøse. Ikke vær gjerrig, men ikke være en tilbringer sparsommelighet heller. En og annen gave plutselig ut av det blå kan vinne hennes hjerte. Det er godt å gå over til tider, men ikke gjør det ofte eller annet du vil bli sendt på dør. ; Kvinner liker menn til å være lojale. Fortell henne om dine tidligere forhold, hvis du har hatt noen. Å være en mann av karakter vil hjelpe høste et forhold som er bygget på tillit. Kjærlighet som er støttet opp av tillit og respekt vil bygge et sterkt forhold som kan stå testen av tid og liv. Aldri jukse på kvinnen din og aldri fortelle henne at du utro mot din ex. Dette vil ikke gjøre henne føle at du er troverdig eller klok, men i stedet det vil gjøre deg se billig. ; En kvinne liker å bli respektert av mannen sin. Hvis hun ønsker å bli behandlet som en likeverdig, så respekterer hennes ønske. Det er tider når du vil betale for en middag eller en konsert, men hvis hun insisterer på å dele regningen, la henne. ; What Women Want i en Guy; Det første hva kvinner vil ha i en mann fysisk, er at han skal være godt bygd og sterk (hvis du er en hot hunk, så wow!) Hvis du er en fyr med gode fysiske egenskaper, gjør deg klar til å ha en fan følgende. ; Kvinner aldri godta klengete gutter, og som forventer å bli fortalt alt. Respekter hennes privatliv. La henne også nyte sin egen plass, som en jenter kveld ut eller gå ut med vennene sine. ; Ingen kvinne liker en dørmatte for en kjæreste. Vær modig og trygg i det du gjør. Kvinner foretrekker gutter som kan ta sine egne avgjørelser og ikke «hva du vil" typer. ; Kvinner elsker kreativitet og sette pris på noen ekstra innsats tatt for henne. Du kan få henne til dag ved å bare gå ut av veien for å glede henne med noe kreativt laget spesielt for henne. ; Vær en ekte venn for henne og gi henne en følelse av trygghet ved å tilby fysiske og følelsesmessige støtte. La henne vite at selv om hun vokser hun gammel eller slapp, vil du alltid være der for henne og at du er pålitelige. ; En kvinne alltid vil like en fyr som planlegger og har ambisjoner. Pass på hva du vil gjøre og trening planen. Ber for hennes forslag vil gjøre henne føle at du også respekterer hennes valg. En ambisiøs mann, som vet hva han vil egentlig, er alltid respektert. ; For mer les hva vil kvinner og forholdet råd, nå som du vet hva kvinner vil ha i en mann, gå videre og woo at jenta du har vært eying i lang tid. Vis henne at du er alt det hun forventer og feier henne av hennes føtter. Hun er sikker på å falle hodestups forelsket i deg.