Hvordan få en Annullering

Forskjellen mellom en skilsmisse og en annullering er at mens det tidligere er oppløsning av ekteskap ved dom av en domstol eller akseptert skikk, erklærer sistnevnte ekteskapet ugyldig, som er å si at ekteskapet aldri eksistert. Det finnes to forskjellige typer annulments ekteskap, en som er gitt av den katolske kirken og de andre som er gitt av staten. For katolsk par giftet seg i kirken, er dette det eneste alternativet hvis de ønsker å komme ut av ekteskapet og i fremtiden gifte seg på nytt i kirken. I motsetning til skilsmisse, vil kirken eller staten bare gi deg en annullering, eventuelt av et gitt sett av omstendigheter gjelder din situasjon. Før, finne ut hvordan du kan få en annullering, først vurdere om noen av de forholdene som gjør et ekteskap ugyldig gjelder for deg. Lær om opphevelse Vs skilsmisse.
Begrunnelse for Annullering i den katolske kirke
Noen av grunnene for sletting i den katolske kirken er:; Uriktig eller bedrageri, som omfatter forhold som skjuler sannheten om kapasitet eller ønske om å ha barn, en narkotikaavhengighet, en forbrytelse overbevisning, eller til seksuell preferanse. ; Fravær av et riktig intensjon om å få barn, være trofaste, eller være sammen inntil døden. ; Manglende evnen eller viljen til å fullbyrde ekteskapet. , Bigami eller incest. ; Gifte seg under tvang (blir tvunget eller presset på noen måte inn i ekteskapet, mot din vilje). ; Mental inhabilitet (anses ikke å forstå naturen og forventninger til ekteskapet). ; Psykologiske manglende evne til å leve livet lange engasjementet til ekteskap, og alt den innebærer. Gjev ekteskapet seremonien ikke var utført i henhold til katolsk kirkerett. ; Ikke har oppnådd den seksuelle lavalder. ; Hvis enten en eller begge partnerne var under påvirkning av narkotika, eller var avhengige av et kjemisk stoff. , Hvordan bli en annullering i den katolske kirke
Prosessen med hvordan du får en katolsk annullering på en enkel måte innebærer å gå opp til kirken, og ber om å bli hørt. Etter nærmer presten / diakonen eller den som har ansvar, må du fylle ut en søknad eller spørreskjema. I all sannsynlighet vil du gi visse dokumenter på tidspunktet for søknad, sammen med en innledende gebyr. Den fullstendige tribunalet avgiften varierer fra $ 500 til $ 1.000. Etter dette vil du enten må gå gjennom en registrert foreløpig intervju eller gi en indepth teipet fortelling. Du må også gi kirken med en liste av vitner. De vil bli spurt om sine observasjoner om ekteskapet, og er vanligvis nødvendig for å svare via e-post. Tribunalet vil da bevisst over all informasjonen som samles inn. Denne prosessen kan ta en god stund (ofte mer enn et år), og hvis grunnlag for å oppheve ekteskapet blir funnet, deretter en formell høring vil bli holdt.
Uavhengig av om begjæringen har eller ikke har vært gitt, kan vedtaket påklages. Men inntil klagen er ferdig og to bekreftende vedtak har fått, må man vente med å gifte seg. Det katolske ekteskap Annullering prosessen bjørner små forskjeller fra et sogn til et annet. En regulering i enkelte bispedømme er det, gjør tribunalet ikke starte prosessen først seks måneder etter utstedelse av endelig skilsmisse resolusjon. På en gjennomsnittlig, tar hele prosessen vanligvis rundt 14 måneder.
Du kan også være lurt å vite hvordan du får en annullering i retten. For å få en juridisk annullering, må man bevise forholdene som gjør ekteskapet ugyldig i retten. Vedtektene som bestemmer ugyldighet av en ekteskapelig kontrakt avviker fra en tilstand til en annen, så sjekk først fylket kontorist kontor for omstendigheter nødvendig å få en annullering. Hvis de gjelder for deg, og du har vært gift i mindre enn fire år, kan du starte prosedyren. Hvis du får innvilget en annullering, kan du starte på nytt med blanke ark.