Øyenbryn Dye

Kvinner er alltid opptatt på jakt etter noe som forbedrer deres utseende. Foruten å sette øyesminke, er et øyenbryn dye ment for å endre øyenbrynet fargen til ønsket skygge. De fleste kvinner foretrekker farging øyenbrynene til å utfylle fargen på håret, mens noen gjelder det bare å flaunt et nytt utseende. Uansett er målet bak ved hjelp av øyebryn fargestoff, er det ekstremt viktig å velge et trygt produkt og bruke den som per instruksjonene i produktet pakningsvedlegget.
Hvordan søke øyenbryn Dye hjemme?
Mens søknad øyebrynet fargestoff, prøv å gjøre det ser profesjonelt. Ellers kan det ødelegge utseendet fremfor å lage en stil uttalelse ut av det. Basert på hvorvidt øyenbryn farge (etter farging) vedvarer over en lengre periode eller ikke, er det i utgangspunktet to typer - permanent øyebryn fargestoff og øyebryn skjær dye. Den tidligere, men langvarig, kan forårsake hudirritasjon hos mennesker som har veldig sensitiv hud. Dermed er øyebryn fargetone dye et bedre alternativ som lysere øyenbrynet fargen. Du kan referere til tipsene som er nevnt nedenfor, som vil hjelpe deg å velge og bruke øyebryn dye:
Kvalitet øyenbryn Dye Kit: På tidspunktet for å velge øyebryn fargestoff kit, må du sjekke kvaliteten på merkevaren. En god øyebrynet farge fargestoff er lett å blande og bruke, uten overflødig drypp. I alle fall bør fargen ikke flekker på huden. Sist men ikke minst, bør en kvalitet øyebryn dye bli langvarig.
Innkjøp øyenbryn Dye Kit: Når du bestemmer deg merket, er neste trinn å velge den fargen som passer håret ditt skygge og enda viktigere, din hudfarge. I tilfelle du har mørkt brunt hår, er det ideelle øyebrynet dye farge medium brun. Likeledes er kunsten å velge et øyebryn fargestoff farge, som er en nyanse mørkere eller lysere enn hårfarge.
Forberedelse til Farging bryn: Annet enn øyebryn fargestoffet kit, trenger du bomull pads, engangs tryllestav, dye utvikler og dye flekkfjerner til farging av bryn. Først, fjerne sminke (hvis noen) og vask ansiktet med en mild såpe. Tørk ansiktet og bære en pannebånd for å unngå hårstrå fra å komme til ansiktet.
Blanding Dye og Bruk: Bland håret fargestoff og fremkaller som per nevnte retninger (sannsynligvis på en til én-forhold) og foreta en konsekvent tykk lim. Ved hjelp av tryllestaven, sette fargestoffet lim over hele øyenbrynene, og pass på at du dekker håret røttene også. Sjekk tiden og holde fargen bare for den fastsatte minutter.
Tørke øyenbryn Dye: Etter 3 minutter, eller i henhold til normert tid for produktet, tørke av øyebrynet fargestoff forsiktig med en bomullsdott. Du kan merke om brynene har plukket opp fargen eller ikke. Hvis ikke, på nytt fargestoff og vente i 3 minutter. Forsiktig, tørkes av øyebrynet fargetone fargestoff med en tørr bomullsdott.
Clean øyenbryn Dye: For å stanse ytterligere farging, kan du lett dyppe en bomullsdott i fargebad flekkfjerner og kjøre over øyenbrynene. Vask ansiktet og sikre at øyebrynet fargestoffet ikke komme inn i øynene. Gi farget øyenbrynene finishen ved å forme dem. Du kan lese mer på øyebrynet forme tips.
Ved noen sjanse, ikke bruke hårfarge i øyenbrynene, som kjemikalier kan komme inn i øynene og forårsake uforutsigbare komplikasjoner. Hvis du bruker øyebryn dye for første gang og har en liten helling mot hårfarge, er det bedre å få øyenbrynene farget i en skjønnhetssalong. Når du forstår trinnene etterfulgt av profesjonelle, kan du vurdere farging bryn trygt på egen hånd.