Breakdancing Moves

Breakdancing eller B-boying er en dans stil som ble utviklet som en del av hip hop kulturen. Den mest grunnleggende danser beveger seg som top rock, power trekk, ned rock og fryser er lett å lære, og bra breakdance trekk for barn eller nybegynnere å lære. Breakdancing har å gjøre med pauser som kommer i musikken. Men er musikken for breakdance ikke nødvendigvis hip hop dance musikk, men kan være noe musikk som har fått beats og tempo som synkronisering godt. Her er noen av de populære breakdance flytter for deg å lære.
Breakdancing Flytter trinn; Her er noen av de mest populære breakdance trekk og retningslinjer for hvordan du utfører dem.
Top Rock Flytt; Dette er en av de grunnleggende breakdance trekk, og er blant de lett breakdance flytter brukes til å varme opp. For dette trekket, plasserer høyre fot foran venstre fot og hold armen bakover. Nå, hop fremover med høyre foten mens flytte venstre back og la venstre fot svinge halvveis foran, som den høyre foten beveger seg halvveis bakover. Returner venstre fot før din høyre foten mens pumping tilbake med armene. Swing fram med venstre fot, når det går tilbake med høyre fot. Så, tilbake til din venstre fot for å starte skyve armene i en videre retning.
The Hand Glide Move; Dette trekket er en type spinn som gjøres ved å balansere kroppen på en hånd flytestilling. For å gjøre dette grepet, start ved å plassere hendene og knærne på gulvet som i en krypende holdning. Deretter plasserer du albuen på hoften, med ryggen litt bøyd, saldo på høyre hånd mens du presser med venstre hånd. Fortsette å øve, til du er i stand til å utføre flere spinn, når du får denne posisjonen rett og trinn perfekte, prøve å spinne raskere.
The Head Spin Move; Dette er en av de kuleste breakdance trekk, og er alltid nevnt i breakdance trekk listen. For hodet spinne, gjør et hode stand, med hendene plassert foran deg på gulvet. Hold en hånd på gulvet foran deg, og flytter en hånd bak deg, spre bena så hverandre som du kan klare. Balance denne posisjonen, nå raskt bringe bena sammen, og som du tar med føttene sammen, bruker hendene til å presse hodet rundt.
Turtles; Lurer du på hvordan du breakdance og utføre skilpadden flytte? For å utføre denne imponerende dans flytte, først lære skilpadden fryse stillingen. Gjør dette ved knivstikking albuen i nærheten av magen din, med fingrene spredd utover og rett overfor hverandre og holde bena gjemt under. I denne stillingen bør du ha kroppen parallelt med gulvet. Øv skilpadden fryser først og deretter med klokken og mot klokken skilpadde. Gjør skilpadden fryser, knivstikke den høyre armen som du skyver din venstre hånd rundt 90 grader, men som samtidig er i en hånd-gli posisjon. Bevege kroppen på venstre arm, slik at du er i en posisjon lik posisjon skilpadden fryser, men holde fingrene på høyre hånd vendt oppover, beveger du høyre arm, slik at du er i skilpadden fryser posisjon igjen. Gjenta, til du kan fullføre en komplett sirkel.
Noen av breakdance trekk er farlige, og bør bare praktiseres når du først behersker grunnleggende breakdance trekk. Det er også viktig at du gjør det varme opp breakdance flytter første til å forebygge eventuelle skader. For beveger seg som hodet spinne, må du bygge nakke og skulder muskler med riktig styrke øvelser for å unngå noen form for skader.