Tepperensing Metoder

Tiltalende, ren og elegant tepper kan gå langt i å forbedre ditt hjem innredning. Støv og skitt samles i tepper kan utgjøre en potensiell trussel mot hele familien. Så sporadisk rengjøring av tepper er stort behov for. Men rengjøring og opprettholde kvaliteten på teppene er ikke alltid lett. Følgende er noen av de mest effektive tepperens metoder, som er relativt enkel også.
Noen Effektiv Tepperensing Metoder
Hvis du spør meg hva er den beste Tepperensing metode, vil jeg si at støvtørking og støvsuging teppet hverdagen. Vel, grunnen til dette er, det vil unngå ytterligere tidsforbruk og rengjøring.
Everyday bare løfte teppet og støv av smuss. Etter dette feier teppet med en sopelime. Deretter rengjøres med en støvsuger, det vil fjerne skitt og støv midd av teppet ditt. Sporadisk tepperens er en førsteklasses nødvendighet, så gitt nedenfor er noen tepperens metoder.
Steam Rengjøring Method; Hvis du ikke har vært i stand til å rengjøre tepper i mange år, eller hvis du ønsker å bli kvitt av en mørk flekk da damp renhold er den mest passende tepperens metode. Steam rengjøring innebærer faktisk bruk av varmt vann som er 150-200 grader Fahrenheit. Det varme vannet hjelper å bli kvitt av skadelige bakterier og andre allergener. Dette varmt vann er blandet med en rensing agent og sprutet på teppet med høyt trykk. Varmt vann og trykket bidrar til å løsne smuss partikler gjemt inni teppet. Steam rengjøring av profesjonelle teppe rengjøringsmidler kan være effektive, men kan være kostbart. Hvis du tenker på å prøve damp rengjøring metoden hjemme, da oppsøke profesjonell på mengden av temperatur og trykk av vann som skal brukes. Du kan lese mer på hjemmesiden steam teppe rengjøringsmidler.
Carpet Shampoo Method; Hvis du sammenligner renholdsmetoder, er teppe sjampo metoden den mest effektive og enkle å gjøre rensemetode. Denne metoden innebærer bruk av et rengjøringsmiddel eller egentlig en sjampo som er spredt på teppet. Så en sirkulær rengjøring pensel brukes til å opprette et skum. Skummet tiltrekker og samler jord og skitt partikler i teppet. Neste teppet er tørke eller du kan bruke en støvsuger for å bli kvitt av den akkumulerte skitt. Denne tepperens metoden er svært enkel og kan utføres hjemme. Hvis teppet er gammel og har løsnet, ikke bruker et veldig sterkt rengjøringsmiddel, da det kan føre til ytterligere rive.
Dry Powder Method; I denne metoden, er teppet rengjøres uten bruk av vann, slik at det er den beste tørre tepperens metoden. Et pulver er vanligvis laget av vaskemiddel, som har høy absorberende eiendom. Dette pulver er stenket på teppet sammen med litt vann. Da teppet legges i en roterende maskin som bidrar til å spre pulveret over teppet etter roterende i ca femten minutter. En støvsuger brukes til å suge samler seg støv.
Metoder for å Clean Tepper hjemme; Hvis du ikke har råd metodene ovenfor eller du trenger noen tepperens metoder som du kan bli kvitt av den maten flekker eller fet gjenstridige merker på teppet ditt, deretter følge rengjøringsmidler skal være redde .
Vaskemiddel med White Vinegar; Bland like deler av hvit eddik, flytende vaskemiddel og lunkent vann. Bruk denne blandingen på teppet og deretter skrubb med en børste. Skyll den i varmt vann. Forhåpentligvis flekken vil vaske bort helt.
Sitron, eddik og Borax, Lag en tykk pasta ved å blande like deler av boraks og eddik, og deretter legge noen dråper sitronsaft til det. Bruk den på flekken delen. Etter dette vakuumet teppet eller vaske det med et vaskemiddel. Les mer på: Hvordan Clean Tepper; Carpet flekkfjerning Tips: flekkfjerning fra Carpet; Best Tepperensing metode; Hvis du finner ovenfor tepperens metoder å være for uttømmende, kan du leie profesjonell hjelp. Men som jeg sa, rense teppet daglig eller ukentlig er det beste du kan gjøre for å opprettholde en vakker, langvarig teppe.