Bachelorette Party Temaer

Bachelorette partene er kjent under forskjellige navn som høne natt, høne gjøre, høne fest, etc. Slike typer parter er kjent som kjøkken te og "stagette" i Sør-Afrika og Canada henholdsvis. Den utdrikkingslag er organisert farvel til en brud-å-være. Opprinnelsen til Bachelorette parter kan spores tilbake til 1960-tallet, noe som kan kalles som den perioden av seksuelle revolusjon. Begrepene likestilling hadde en innvirkning på utviklingen av "utdrikkingslag kultur". The Bachelorette party temaer og spill som er nevnt nedenfor vil hjelpe i å feire på en morsom måte.
God Bachelorette Party Temaer; dag er underholdning den viktigste faktoren som påvirker Bachelorette partier. Følgende temaer vil hjelpe med å organisere en fin fest.
Weekend Spa; En helg spa arrangement kan organiseres for et utdrikkingslag. Det er en av de beste utdrikkingslag tema ideer. Gitt at kvinner er interessert i aktiviteter som manikyr, makeovers, etc. en helg fest på spa ville være stor. En bør se etter et spa som tilbyr så mange tjenester som mulig, massasjer, wraps gjørme og mange slike tjenester tilbys av spa. Slike spas ville dekke behovene / ønskene til en rekke personer. Dermed, dette er noen ideer til en gyngende utdrikkingslag.
Roman Tema: Den romerske tema kan være en fin måte å feire en utdrikkingslag. Det er en av de unike utdrikkingslag temaer som gir et annet preg på den vanlige / normale natt outs. Den dekorasjoner for dette partiet skal ha en følelse av det gamle Roma. Man kan bruke Roman kostymer for dette partiet temaet. Roser kan brukes til dekorasjoner. Stedet der festen blir gjennomført, skal se romslig. Hvis du vil legge moro å partiet, som kelneren ansatt bør gjøres for å ha tradisjonelle romerske kostymer. Man kan også snu dette partiet inn i en overraskelse fest for bruden å være, og legge til morsomme til det.
Tea Party, arrangere et teselskap hjemme ville være en fin idé å feire, bortsett fra at partiet burde ha noe spesielt. Organisere en stor, viktoriansk stil fest for bruden-å-være ville definitivt glede henne. Menyen for slike partier vil omfatte finger smørbrød, scones, petit fours, osv. Det er ikke nødvendig å gå for et dyrt hotell. Et rikt og godt organisert parti kan holdes hjemme selv. Les mer på forrett ideer til utdrikkingslag.
Scavenger Hunt; A scavenger jakt tema men virker som en lekeplass affære, bør man definitivt prøve dette temaet. Det vil skape en livlig atmosfære. En skattejakt spillet komplett med kart og ledetråder vil hjelpe generere interesse blant folk og ideen skulle vise seg å bli en umiddelbar hit. Holde premier for vinnerne og arrangering for feiringer andre enn åtseldyr jakten vil gjøre partiet en morsom aktivitet.
Historie Bachelorette partene; Bachelorette party er funksjonen hvor damene samles for å ønske bruden-å-være og ha litt morsom tid. Begrepet Bachelorette partier ble modellert fra den lange tradisjonen med utdrikningslag. Organisere bachlorette partier var ikke veldig vanlig før på midten av 1980-tallet. I år 1998, var en bok om planlegging Bachelorette partier publisert. Dermed kan vi si at det er et relativt nytt konsept i forhold til bachelor sine partier. Les mer på:; Bachelorette Party invitasjoner, Bachelorette Gaver, Bachelorette Party Ideas for Under 21; The Bachelorette party temaer presentert ovenfor, er bare få av de mange interessante pakker. Man kan bruke mange flere ideer og innlemme utdrikkingslag spill i feiringen blir gjennomført. Det gis utdrikkingslag ideer ville imidlertid hjelpe i å ha det gøy på festen.