Kontrollere Menn

Antallet kvinner som arbeider med kontrollerende menn i denne verden er veldig stor. Mange menn er egoistiske og har for vane å dominere eller kontrollere "sine koner eller kjærester. De vil at deres partner å danse til låtene sine og følge deres anvisninger uten noen form for protest eller argumenter. Dealing med kontrollerende menn i relasjoner kan være tøft for kvinner, men det er mulig hvis de forstår den mentaliteten eller de kontrollerende mennene atferd perfekt. Mer om fornærmende relasjoner. Gitt nedenfor er de kontrollerende mennene faresignaler og symptomer eller egenskaper ved personligheten til kontrollerende menn.
Atferdsmønster og Personlighet Controlling menn
Det verste med kontrollerende menn er at de alltid føler at det de gjør er rett. De bryr seg ikke om hva effekten deres handlinger og ord kan ha på den andre personen. De forventer at deres partner å gi dem all den komfort og luksus av livet. Men når det oppstår behov for dem å gjengjelde den godhet og kjærlighet, de bare slår deg ned. Du kan neppe forvente noe bra eller positivt fra den kontrollerende menn i perioden med motgang eller ulykker. En kontrollerende mann anser seg selv som overlegne og vil alltid behandle deg som en ignorant og ubrukelig person. Disse mennene bruker grove og fornærmende språk å undertrykke følelsene sine partnere. Mer om realtionship spørsmål.
Den kontrollerende menn kan ikke se sin partner glad eller leve livet på hennes premisser. De vil prøve alle mulige ting å gjøre livet vanskelig. De kan føle sjalusi og sint over hennes personlige suksess og fremgang i livet. Slike menn kan krangle med deg over smålig spørsmål, og også over alvorlige problemer som penger. Han kan tvinge deg til å gi ham dine hardt opptjente penger og bruke det uten engang å informere deg. Til tider kan han bli fysisk fornærmende å gjøre deg oppmerksom på hans "overlegenhet". Emosjonell mishandling og utpressing er også de våpen som brukes av den styrende menn for å diktere betingelser i et forhold. Begrenser deg fra å møte noen du liker, holder nøye kategorien på hvor du skal dra og hva du gjør, begrenser deg fra å gjøre det du liker er hvordan den styrende menn bruker å presse og dominere deg. Les mer på vold i hjemmet skilt.
Hvorfor Fail kvinner til å identifisere Styre menn?
Årsakene til hvorfor kvinner ikke klarer å identifisere den kontrollerende mennene i tid er mange. Den kontrollerende menn, når du nærmer deg noen kvinner for første gang er veldig høflige og sjarmerende-nøyaktig motsatte av hva de faktisk er. De tar alle forholdsregler for å skjule sine svake punkter og dusj kvinnene med kjærlighet og gaver for å vinne deres hjerter. Selv de mest intelligente og høyt utdannede kvinner er kjent for å få lurt av slike menn. En annen grunn til at noen kvinner holde tolerer kontrollerende menn er at de har et mindreverdighetskompleks. Disse kvinnene tror at de ikke vil få en annen partner hvis de går ut av dette forholdet. Dette gjør dem til å holde levende med disse kontrollerende menn.
Noen kvinner er av den oppfatning at de ville være i stand til å forbedre oppførselen sin partner over tid ved å gjøre ham oppmerksom på hans feil og galt gjerninger. Selv om dette kan være vellykket i enkelte tilfeller, kan det ikke fryktelig i noen andre, og dermed gjøre livet til kvinnen enda vanskeligere. Det er mange kvinner som fortsetter forholdet med dårlig menn bare fordi de "elsker fremdeles ham '. Mer om:; Trakasserende Menn Tegn, Tegn til Controlling Relationship, Kvinner i fornærmende relasjoner, en kontrollerende Personality, Forhåpentligvis vil denne artikkelen på personlighetstrekk å kontrollere menn vise seg å være nyttig for deg. Bli kvitt kontrollerende menn i tid er måten en kvinne kan bringe tilbake den glede og lykke i livet hennes.