Sleeping Pranks

Slummer fester og sover ablegøyer, er to sider av samme sak. En pyjamasfest kan ikke gå uten ufarlig sove skøyerstreker. Sprell er den beste delen av hvert parti. De må gjøres smart, for å få maks moro ut av det. God humør sover spøker ideer, vil bli tatt godt av dine venner. Skøyerstreker ikke alltid trenger stor apparater og utstyr. Det krever bare intelligent planlegging og enda bedre utførelse. Så, hvis du har vært på utkikk etter noen morsomme sove skøyerstreker, til å gjøre denne helgen en latter opprør, la oss se hva du må gjøre.
Easy Sleeping Pranks
Quintessential Trick, mens kjæresten din dypt i søvne, klem ut noen barberskum eller tannkrem på henne håndflatene. Uten å forstyrre henne sove, børste ansiktet hennes med en fjær eller noe mykt. Den kriblende følelsen, vil gjøre henne klø henne ansiktet. Så ha det gøy å se din venn smack allt på håndflaten, på ansiktet hennes. Pluss, siden med å bruke et barberskum er at det gir huden en fuktighetsgivende effekt. Les mer om sove spøker for jenter.
Sov Godt; DISCLAIMER: Dette prank er ment for voksne bare og plukke en avholdsmann for dette.
Minst ett av vennen din kommer til å bli en sover lett, så her er din sjanse til å gjøre din kjæreste venn sove som en baby. Før treffer sekken, mix 2 gram av alkohol i drinken. Len deg tilbake og få liker å se din venn sprette av veggen. Den stakkars tingen, vil endelig sove som et barn og våkne opp med godt humør (eller i det minste, håper det)! Sleeping skøyerstreker for lett sviller, er alltid ment å hjelpe dem å sove godt. Les mer om harmløse senior skøyerstreker.
Morsomste Sleeping prank; Slumber parter er den tid som krever din rareste fantasi. Mens vennen din er borte i Dreamworld, smug, tie hans / hennes lemmer til hjørnene av sengen. Forsøkene på å komme ut av disse ledninger, vil bli litt av et syn i morgen. Les mer på pranks å trekke på venner.
Makeover; Dette prank tar mye innsats. Du kan enten bruke akvareller eller naturlig sminke, for å unngå permanent skade. Mens vennen din sover, trening hans / hennes fullstendig makeover fra helvete. Vær modig med farger og pinne ons, men gjør det uten å vekke opp personen. Sjokket din venn vil få, vil være verdt hver eneste bit av innsatsen tatt, å trekke denne prank.
Lås ut; Gjør din venn sove på et teppe eller på en enkelt madrass. Dra ham eller henne til et annet rom, mens de er i dyp søvn. Lås person i rommet og så stakk opp alle møblene utenfor døren, neste morgen. Din kjære venn, vil ha en klaustrofobisk angrep ved utgangen av det! Les mer på sleepover spøker for gutter.
Ekkelt One; Sleeping sprell er best, når de er de verste. Skyv noen tomater i din venns bukser, som han / hun sover. Tomatene får varm på grunn av kroppsvarme. Som person flytter, vil tomater, får klemt under og bli slimete, squishy og veldig skitne. Lurer på hva staten vil din venn være i, når han våkner. Les mer på sprell for overnatting.
Den vanskeligste delen om sove sprell er at de må gjøres med stor forsiktighet. Hvis personen våkner opp, er hele innsatsen gått for en kaste. Vær sikker på hvem som gjør det i smug, uten at din venn kaste eller slå. Jeg håper disse skøyerstreker, hjelper deg å velge din favoritt, å rocke pyjamasfest i kveld!