Hvordan bli kvitt Sugar Ants

Du våkner opp på en lat lørdag morgen og går inn på kjøkkenet gni magen. Vasken er strødd med retter. Tabellen med pizzaesker. Å ignorere rotet du gå videre til mer viktige saker ... 'Hva er jeg i humør for i morges "du lurer på. "Bacon? Frokostblanding? Toast og Jam! " Det høres perfekt! Med en hånd engasjert med papiret, tar du pakken av brød, putte den i munnen og nå for sokkelen sist du husker å holde jam flasken i. Du føler deg rundt med hendene og få syltetøy flasken ut. Munnen fortsatt engasjert med brødet pack, skru du flasken som ikke er så stramt som det burde være uansett. Og så denne kriblende følelse hele starter over hendene .. Hva ER det! Du kaster brødet pack til side og se på hendene ...Der lykkelig engasjert i en rituell dans er flere maur! Eww! De er hele syltetøy! Å gud! Du utbryter ...Hvordan bli kvitt sukker maur?!
Hvor mange ganger har dette skjedd med deg? Vel, uansett hvor mange - vi gir deg løsningen på hvordan bli kvitt sukker maur. Klar?
Bli kvitt sukker maur blir enkelt hvis du vet hvilke metoder du ønsker å ansette. Her er noen enkle løsninger som du kan velge mellom å bli kvitt sukker maur. Ta noen tips om skadedyrbekjempelse.
Hjem Rettsmidler å Kvitte seg med Sugar Ants
Hold Kjøkken Clean: Det er svært viktig at du holder kjøkkenbenken ren for å unngå et angrep. Aldri haug retter i vasken eller la matrestene elementer tette kjøkkenvask. Dette tiltrekker sukker maur som ingenting annet. Den beste løsningen er å alltid holde en ren oppvaskkum. Vask alle rettene regelmessig og tørk dem rene. Bli kvitt eventuelle matrester blokkerer avløpet og sørg for å ikke la noe vann tette avløpet.
Counter Sjekk: Sammen med kjøkkenbenken, opprettholde en ren teller også. Tørk av telleren etter hver bruk. Selv Stray partikler av sukker eller biter av mat er nok til å samle en hel sleuth av maur. Så vær ekstra forsiktig og se under hvert punkt er det og rengjør den.
Bruk Bleach: Bruk blekemiddel for å rense disken og gulvet i kjøkkenet. Hell litt i avløpet også. Dette er en fin måte å bli kvitt sukker maur.
Støvsug Gulv: Vacuum hele huset, og særlig på kjøkkenet etasjene for å bli kvitt noen matrester. Ikke glem å sjekke under teppet også. Holde huset rent vil avskrekke sukker maur infiserer t fordi de ikke vil ha noe å gjestebud på. Det er så enkelt å bli kvitt sukker maur.
Kvitte seg med papirkurven: Må ikke oppbevares vått søppel på kjøkkenet - og aldri for lenge. Bli kvitt søppel på en daglig basis eller er det sjanser av papirkurven juice dryppende rundt og tiltrekke maur. Den beste måten er å ikke lagre vått søppel på kjøkkenet i det hele tatt, men hvis det kan ikke bli hjulpet, lagre søppel i super tykke poser og lokket bin godt. Dette vil hindre at sukker maur fra å angripe bunken og forårsaker en kaos. Les mer på:; Ant Control Hjem Utbedring; Hjem Utbedring til Kill Ants, Naturlige måter å bli kvitt Sugar Ants
Ansette metodene som er nevnt ovenfor, kan man ikke bare kvitte seg med sukker maur, men også hindre at de kommer igjen. Men hva som skal gjøres hvis maurene allerede er der og gjør livet ditt til et helvete? Presentere noen naturlige måter å bli kvitt sukker maur.
Bruk Nellik: Den sterke lukten av nellik fungerer som en avskrekkende for maur. Bare la noen i sukker jar eller langs hjørner av disken og i kjøkkenskapene, og du vil ikke bli møtt av de irriterende skapninger igjen.
Kanel Power: Alternativt, stokker bytting av kanel med fedd pods vil også arbeide den samme magien. De vil være borte før du kan si "borte".
Dryss Baby Powder: Baby pulver gjør underverker i å bli kvitt disse sukker maur. Strø pulveret når du ser en gruppe maur på noen partikkel av mat. Se også om du kan spore dem tilbake til kolonien sin, og skvette litt utenfor det - Det vil umiddelbart bli kvitt dem. Det kan også brukes som et flott forebyggende verktøy.
The Magic of Eddik: Ta litt eddik og overføre den til noen gamle sprayflaske. Så spray dette på noen maur som du ser og vente på den tørke. Det vil bli kvitt sukker maur sikkert.
Bay Blader / Sort pepper: Både laurbærblad og sort pepper fungerer som et mirakel i å bli kvitt sukker maur. Bare la noen i nærheten av døråpninger, kjøkken tellere og hyller og ikke lenge vil de alle bli borte.
Tegn en Chalk Line: Tegn en linje langs gulv og disken med et vanlig hvitt kritt eller en gift kritt og se dem pile bort.
Borsyre og Jelly: Lag en blanding av tørt brød og gelé. Bland dette med borsyre. Så rulle inn små baller og la den rundt disken og sprekker av vegger. Hvis du kan spore koloni av maur, så la noen der. Dette fungerer som et utmerket problemfri måte å drepe maur. Les mer på hjemmelaget maur morder.
Baking Soda: Strø natron på tepper, kjøkken tellere og gulv. Dette vil bidra til å kvitte seg med sukker maur på kort tid. Les mer på:; Ant rettsmidler, Dumpa Ants, nå som du vet de forskjellige måtene å bli kvitt sukker maur - rulle opp ermene, folde opp buksa, få den løs hårstrå ut av veien og få til å fungere . God fart!