Tykk krusete hår

Administrere tykt krusete hår kan være litt av en utfordring. Noen mennesker er født med krusete hår, dvs. det er genetisk. Mens noen mennesker får krusete hår ved hjelp av feil type hår produkter som inneholder sterke kjemikalier. Mangel på hårpleie og ikke fuktighet til håret jevnlig er noen av andre grunner bak krusete hår. Langtidsbruk av hår straighteners, flatt jern, hår curling stenger og blåse dryers kan gjøre håret krusete også. Hvis du har tykt krusete hår, og leter etter måter å administrere, stil, klippe og vedlikeholde dem, er da her for noen enkle å følge, tips for deg.
Slik håndterer Tykt krusete hår?
Shampoo, overdreven bruk av sjampo med sterke kjemikalier kan gjøre håret tørt og krusete. For å unngå dette, bruker mildere sjampo. Faktisk er den beste sjampo for tykt krusete hår til den som inneholder naturlige ingredienser som aloe vera og vitamin E, i stedet for kjemikalier. Også når du vasker håret, anbefales det at du fortynne sjampoen med en liten mengde vann, før man søker. På denne måten shampoo ikke kommer i direkte kontakt med hodebunnen og håret, og dermed er tørking effektene av sjampo minimeres.
Conditioner; Tykk krusete hår skal være dype betinget hver uke for å fukte håret. Stedet for å bruke balsam som er tilgjengelige i markedet, kan du lage ditt eget hår conditioner for tørt hår. Bare, lage en blanding av to egg åket og to spiseskjeer olivenolje. Bruk denne blandingen på håret, la den på en halv time og deretter vaske av. Regelmessig condition kan gjøre tykt krusete hår mykt.
Massasjer; Masserer tykt krusete hår med naturlige oljer som olivenolje, hjelper med å gjøre dem håndterlige. En av de mest effektive av hår maske oppskrifter for krusete hår, er masserer med olivenolje og honning. I en bolle, blande to ss olivenolje med en spiseskje honning. Nå med fingertuppene, massasje denne blandingen på krusete hår i en sirkulær bevegelse i ca femten minutter. Post masserer, vikle hodet med et håndkle dyppet i varmt vann. La den stå på i en halv time og deretter vaske av. Slike hår masker for krusete hår hjelp i fuktighetsgivende og condition dem, og dermed forlater håret mykt og håndterlig.
Frisyrer for Tykk krusete hår; Siden tykt krusete hår kan være ganske vanskelig å håndtere, er det tilrådelig at du velger en frisyre som er lite vedlikehold. Mens velge hårklipp for tykt krusete hår, bør kvinner holde seg til hår stiler som støtter kort hår. Hvis du imidlertid har krusete hår bølget eller krusete krøllete hår, anbefales det at lengden på håret bør være til skulderen som bølgete og krøllete hår ser ikke bra hvis de er korte.
Styling for Tykk krusete hår; Hvis du vil vite hvordan du skal style tykt krusete hår, vil jeg anbefale en fet substans som kalles pomade som er tilgjengelig på de fleste av butikkene. Pomade består av olivenolje, vaselin og voks. Den inneholder ingen kjemikalier, og dermed ikke tørker ut håret heller, i motsetning til styling gel og spray tilgjengelig i markedet.
Les mer på:; krusete hår rettsmidler; Dry krusete hår, krusete hår Solutions; Et siste tips, gjerne med hva slags hår du har og ikke prøve å rette dem, som rettetangen behandlinger kan gjøre dem enda mer tørr. Jeg håper forslagene over vil vise seg nyttige for deg i å håndtere, styling, vedlikehold og flaunting tykke krusete hår.