Hvordan Hook Up Surround Sound

For perfekt digital hjemmeunderholdning er det noen ting som trengs for eksempel en HDTV og surround sound kraftige høyttalere. Men, for å nyte media på TV, du viktigst må gi betydning til den måten at høyttalerne er plassert i rommet av digital underholdning.
Hensyn til Hook opp Surround Sound
Trekke opp surround sound som en gjør-det-selv-oppgave er en veldig god måte å spare på installasjonen kostnader som ellers skal betales til selskapet teknikeren. Hvis du ønsker å koble opp surround lyd, bør du vurdere noen grunnleggende retningslinjer god forvaltning. For lydkvalitet, du absolutt trenger å ha riktig utstyr og surround høyttalere. Den viktigste faktoren for å være tenkt på er at surroundlyd, må være "surround" i naturen, og du skal føle deg som om du står i sentrum av handlingen.
Hvordan Hook Up Surround Sound høyttalere?
Bestem Room's samordningsorganet for TV, For å koble opp et surround sound-høyttalersystem for hjemmekino, er også svært nødvendig å plassere tv på et forsvarlig sted. Rommet hvor tv skal plasseres må være et område som får minst mulig utelys. Pass også på at rommet er stort nok til at lydsystemet skal bli satt opp i. Noter lengden og bredden på rommet og plassere TV rett i sentrum. Dette vil gi tilstrekkelig og mulig plass for at høyttalerne kan plasseres.
Type Surround Sound høyttalere, Når du har bestemt hvor TV må holdes, må du bestemme hvilken type hjemmekinoanlegget du trenger, eller har i dag. Det finnes mange typer av hjemmekinoanlegget tilgjengelig der ute i markedet. De er vanligvis sortert ut på grunnlag av kanaler og watt. Hvis du vurderer en surround høyttalersystem for HDTV visning, er det bedre å gå inn for høyttalere med betydelige watt strøm. Videre kan du selv velge høyttalere etter kanaler, slik som 4.1, 5.1, 7.1, osv. Antall individuelle høyttalere vil bestemme i hvilke posisjoner de skal settes opp.
Les mer på:; Slik kjøper høyttalere, Home Theater Systems - Wireless; Plasser Audio og Video Receiver, trekke opp en surround-system til digital-TV også inkluderer plassering av audio og video mottaker hensiktsmessig. Det beste stedet å holde A / V-mottakeren er rett foran TV-apparatet. Dette vil gjøre det mulig for mottakeren å akseptere drift kommandoer fra fjernkontrollen fra hvor som helst i rommet. Hvis du skal bruke andre enheter med systemet, for eksempel en spillkonsoll eller et blå-ray DVD-spiller, er det foreslått å plassere det rett ved siden av mottakeren.
Sett og Koble Surround Sound høyttalere, Nå er det på tide å sette opp høyttalerne i henhold til deres kanaler. For perfekt plassering av surround høyttalere, anbefales det at du henviser til eieren håndboken for lydsystem. Det vil sikkert ha mønstre der høyttalerne skal plasseres i rommet. Hvis du har et 5.1 høyttalersystem, må du plassere sub-woofer på et hjørne hvor du tror bassen effekten vil bli følt mest. Fronthøyttalerne må plasseres omtrent fire til fem meter fra fjernsynet, mens de bakre høyttalerne bør settes i samme mønster, men i den bakre på riktige avstander. Når du plasserer høyttalerne, wire dem med kablene som følger med. På dette punktet, se i manualen som ledninger må gå der i mottakeren for forventet surround effekten.
Les mer på:; Hvordan du setter opp Home Theater, Sette opp en Home Theater; Home Theater Akustikk: Home Theater Speaker Placement; Gjør et Sound Check av Setup, tross alt er satt, slå på lydanlegget og din TV, last en DVD-film, sett volumet på passende nivå, står midt i rommet der seerne skal sitte, og se om du virkelig har følelsen av en surround sound. Du kan deretter gjøre justeringer i oppsettet i henhold til lyd preferanser.
Les mer på:; Wireless Home Theater System: Home Theater med trådløse høyttalere, innendørs og utendørs trådløse høyttalere; tak Høyttalere Installasjon; De som planlegger hvordan å koble opp surround lyd må forstå at flere antall høyttalere, flere justeringer må du gjøre for å få ønsket surround sound.