Slik Clean Copper

Kobber er et av de mest allsidige metallet i verden, som brukes i produksjon av flere ting, alt fra mynter og smykker til kjøkkenutstyr og vasker. Fant i overflod, har bruken av kobber blitt øker dag for dag. Æren av dette, går utvilsomt til den forbløffende kjemiske egenskapene til kobber. Metallet, derimot, gjør skjemmer når det kommer i kontakt med visse gasser i atmosfæren, men det ruster ikke som andre metaller, som jern. Det tynne laget av anløpe stede på kobber en tendens til å gi metall en rødbrun farge. I enkelte metaller, inkludert kopper, det skjemmer fungerer som et beskyttende lag for selve metallet. Men gir det metall en uønsket utseende, noe som ikke mange mennesker liker, og dermed foretrekker å bli kvitt det. Hvis du deler de samme tankene, vil artikkelen gi deg noen enkle tips om hvordan du rengjør kobber, bruker noen av de lett tilgjengelige ingredienser, som for eksempel salt og eddik.
Hvordan Clean Copper smykker?; Selv om kobber smykker har blitt en ting fra fortiden, gjør sin vintage touch fremdeles det ønskelig for mange. Rengjøring kobber smykker med sitron og salt kan styrke sin glans og dermed gjøre det mer attraktivt. Selv om det kan virke som en vanskelig oppgave, rengjøring kobber smykker er ganske enkel oppgave å utføre. Forbered en løsning av varmt vann, en teskje salt og noen dråper limesaft. Sett smykker du vil rydde inn i denne løsningen, og holde den der i noen minutter. Etter en tid, ta den ut av løsningen og skyll den grundig, før tørke den tørr. Glans av smykker er bundet til å gjøre noen mennesker misunnelsen av din besittelse.
Hvordan Clean Copper Cookware?, Med tiden har en tendens kobber kokekar å få misfarget og flekket, og dermed må man sørge for at den er rengjort, en gang i blant. For å rengjøre kobber kokekar, kutte en sitron i to halvdeler og ta på litt salt på den indre delen av den og gni det på flekket området på redskapene. Saltet vil fungere som et slipemiddel, mens sitron skal fungere som en renere, og kombinasjonen av begge vil rense anløpet området. Du kan også rengjøre kobber redskaper ved å sette dem i kokende vann, med en spiseskje salt og en kopp hvit eddik. Etter å koke dem i noen timer, vask dem med varmt vann og tørk dem tørre med en myk klut. Rengjøring kobber potter på denne måten, en gang iblant vil sørge for at glansen i metallet opphold, og kobber potter se attraktive.
Hvordan Clean Copper Vasker?; Selv om kobber vaskene er ment å legge til eleganse på kjøkkenet, hvis de ikke er rengjort skikkelig, gjør de ikke bare ser skjemmende, men også begynne å forringes. Rengjøring disse synker med kobber rengjøringsmiddel anbefales ikke, da det er kjent for å skade metallet. Den beste metoden for å rense kobber synker bruker såpe og vann. Enda viktigere, ved å ta noen forholdsregler for å holde vasken ren, og ikke bruke den til å kaste restene, som er syrlig i naturen, kan du sikre at de ikke misfarges eller forringes.
Hvordan Clean kobbermynter?; Kobber mynter er ettertraktet kolleksjon for mange, men den skjemmer på disse kobbermynter frarøver dem av glans og gjør dem lite pene å se. I et slikt scenario, er du igjen med ingen annen mulighet enn å rense disse kobbermynter. Rengjøring kobbermynter er en enkel oppgave. Du bare krever litt salt og eddik. Forbered en lime av tabellen salt og eddik, og bruke det på myntene. La den forbli på en stund, og så fjerne det, vil myntene ser akkurat ut som ny. Men pass på at du ikke bruker denne metoden med verdifulle mynter, da det kan resultere i uønskede tonen glans over mynten.
Du bør også gå gjennom:; Hvorfor Kobber oksidere og bli grønn, Kobber Fakta og egenskaper av Copper; Dette var noen enkle metoder ment å svare på intrikate spørsmål, hvordan du rengjør kobber eller kobber produkter. Nå, må du ha innsett at rengjøring kobber er ikke så kjedelig oppgave, som det synes å være. Enda viktigere, kan du rense den med noen av de mest enkle ingredienser, lett tilgjengelig på kjøkkenet.