Sorg Gaver

Når en er glad i er bereaving tapet av hans eller hennes kjære, er det vanskelig å se dem lide i smerte, skyldfølelse, frustrasjon eller angst. Ingenting du kan gjøre, kan kvitt den sorg og skuffelse i denne personens liv, men det er noe du kan gjøre som kan trøste dem, noe som vil minne dem om alt godt wishers i deres liv, noe å vise dem, vi bryr oss - bereavement gaver.
Sorg Gift Ideas
Noen ganger er vi usikker på hva du skal gjøre eller si når noen har å gjøre med dødsfallet til en kjær. Det beste å gjøre er å være der for den personen, å lytte og forstå hans eller hennes sorg. Men, hvis det er vanskelig å være der med de etterlatte hele tiden, tap gaver er en flott måte å sende kondolanse, og å uttrykke sympati for deres tap. Noen sorg gave ideer er nevnt her, som kan hjelpe deg ut av dilemmaet ditt.
Planter: En plante kan aldri erstatte en kjær, men det kan definitivt minne etterlatte, går på at livet på. Etter hver ende er det en ny begynnelse. En plante til minne om den kjære kan være en perfekt gave dødsfall, og ta vare på og pleie anlegget kan gi personen håndtere det noe å ta hans eller hennes sinn av sorg.
Dyr: I likhet med planter, en valp eller en kattunge kan ikke erstatte en kjær. Imidlertid kan inkluderingen av et nytt medlem i familien, selv i form av et kjæledyr, være velkommen av de som er pårørende. Igjen, som anlegget, ta vare på et kjæledyr kan holde dem opptatt, og minst midlertidig, glemme sorgen sin.
Samling av fotografier: Hvis du visste den som har gått, noe som gir hans eller hennes kjære, en samling av fotografier av denne personen i lykkelige tider, er sikker på å muntre opp din etterlatte venn. Det vil minne ham / henne at den han / hun har mistet, levd livet til fulle, likte det helt, og var oppriktig glad for å kunne gjøre det.
Journal: Noen mennesker foretrekker å uttrykke sine følelser gjennom å skrive, heller enn å snakke om dem. Hvis etterlatte venn er en slik person, gi ham / henne en journal for ham / henne til å ventilere trist ennå sint følelser. Hvis du vil tilpasse den, kan du skrive noen bereavement sitater på hver side, for å minne dem, at til tross for sitt sinne og sorg, liv beveger seg på. En annen måte å bruke en journal som en bereavement gave, er å passere den rundt blant venner og familie, og har hver og en av dem dokumentere deres favoritt minne om den som har gått, og presentere det for de etterlatte. Dette er sikker på å bringe et smil til hans / hennes ansikt.
Nådegaver: Hvis din etterlatte kjære er åndelig tilbøyelig, gi ham / henne en CD som har åndelig musikk, og healing mantraer og messer, som vil rense sinnet en rolig sansene. Inkludering av åndelighet i livet rids også det til alle negative følelser, og åpner for en generell følelse av ro til å seire. En god bok om åndelighet, er også en god måte å hjelpe dem håndtere tapet av sine kjære.
Bereavement Gift Basket: Med Gavekurver, kan du gi din etterlatte venn en liten bit av alt. Du kan pop i et tidsskrift, med noen bilder, noen gourmet kaffe, og kanskje et sjal. Andre ting som du kan legge i kurven er noen innrammet sorg dikt eller sympati ord. Sett det hele sammen og fullføre det med en fin, trøstende, sorg meldingen. Les mer på sympati Gavekurver.
Disse sorg gaver er sikker på å gjøre din kjære en føler at alt er ikke tapt, og det er fortsatt folk i denne verden som er opptatt av, og som bryr seg. Husk noen bereavement gave etiquettes, da det er en fin linje mellom hva som kan og ikke kan sendes som condolence gaver. Enhver gave som vil legge til de pårørende sin elendighet vil aldri bli verdsatt. Men ikke nøl med å sende ut disse gavene, som gaver ikke alltid bare symbolisere lykke og feiring. De er også forbundet med sorg, men deres formål er alltid det samme: å muntre opp noen, og hvis ikke bedre, i hvert fall bringe ham / henne litt lykke i det små.