Hvordan å krølle håret med en Flat Iron

Vi ønsker alltid de tingene vi ikke har. Det er menneskelig natur. Nei hvor er dette mer aktuelt enn når det gjelder ens utseende. De som har sorte øyne, lyst blå øyne og vice versa. De som har hvit hudfarge ville gjøre alt for å få selv garvede. Og de som har rett hår vil gjerne ha krøllete hår. Vitenskapelige fremskritt har vært vellykket i å oppfylle alle slike krav og ønsker fra oss mennesker. Det er linser for å endre øyenfarge, garving salonger å endre hudfarge og flatt jern for å få krøllete hår.
Flat strykejern, selv om det meste brukt til å rette håret, blir nå også brukt for curling hår. Hvis du vil vite hvordan du skal krølle håret med et flatt jern, så her er en enkel steg klok prosedyre som lett kan utføres hjemme. Men først, to svært viktige ting, som du bør huske på når du planlegger å krølle håret med et flatt jern.
Hvordan Curl Hair med en Flat Iron: ting å huske
Når curling hår med flatt jern, sørg for at håret som må krøllet bør være helt tørt. Selv om det er noen flatt jern som hevder at de kan brukes på noe vått hår, men for best resultat, blåse tørke håret helt. Hvis du har tid, kan du la håret tørke naturlig da denne vil hindre enhver form for skade på håret forårsaket av overskuddsvarmen. Les mer om hårpleie.
Den andre ting å huske, når du krøller håret med en flat jern er som velger en jern som er svært tynn. En ideell strykejern brukes til curling bør være omtrent en tomme i bredden og den bør ha keramiske plater. Også, når du velger et jern til å krølle håret, sørg for at den har runde hjørner, slik at curling kan gjøres riktig.
Hvordan å krølle håret med en Flat Iron: Prosedyre
Trinn 1: Som nevnt ovenfor, gjør håret helt tørt. Neste Gre håret skikkelig og fjerne alle floker i det.
Trinn 2: Påfør en thermal protector til håret. For å krølle håret med et flatt jern, er anvendelsen av en varme beskytter veldig viktig som det hjelper på å minimere skader som kan være forårsaket til håret på grunn av varmen fra flatt jern.
Trinn 3; Sett i flatt jern og slå den på. Den flate jern må varmes opp til ca 400 º C, før den kan brukes til curling. Du bør konsultere manualen også, som kommer sammen med flatt jern og varme den i samsvar med temperaturer som er nevnt i den.
Trinn 4; Når flatt jern varmes opp til riktig temperatur, klemme en liten del av håret ditt, sier om to inches, med flatt jern, halvveis over håret. Avhengig av retningen du vil at håret skal krøllet i, slår flatt jern ca 180 º borte eller mot hodebunnen. Nå, sakte og langsomt, trekk flatt jern over håret lengden til tuppene av håret. Husk å trekke flatt jern veldig sakte da dette vil bidra til å opprettholde spenningen på bare dannet curl, som resulterer i tettere og velformede krøller.
Steg 5: Når du er ferdig med en del av håret, ta en annen liten, to inches delen, og gjenta forrige trinn. Bruke samme prosedyre, krølle håret på hele hodet.
Trinn 6; Etter at krøllene har blitt gjort på hele håret, bruk en hårspray, slik som aerosol hårspray, på krøllet hår. Anvendelse av hår spray på håret vil holde krøllene intakt og i god form etter en svært lang tid.
Les mer på:; Hvordan få du krøllete hår; Hvordan Curl Hair med Curling Iron; Hvordan krøller håret, jeg håper nå vet du hvordan du skal krølle håret med et flatt jern. Fremgangsmåten er enkel men forholdsregler må tas for å holde flatt jern minst en tomme vekk fra hodebunnen for å unngå skader.