Hvordan Sy en knapp

Det antas at utgangspunktet knappene var bare brukt til pryd. Senere når knappen hullet ble opprettet, ble de brukt til å holde klær sammen. I de tidlige dager, ble bare knappene brukes for menn plagg der som pinner og kroker ble brukt for kvinners klær. Knapper er gjort fra et bredt spekter av stoffer som finnes på jorden, varierende fra plast til tre til ben. Det antas at menn er blazere har knappene på ermene fordi en prøyssiske kongen ikke ønsket hans menn tørke nesen på ermene, så han orderd at knappen være sydd på ermene. La oss ta en titt på noen typer av knapper. ; Kledd knapper: Som navnet antyder, dekker et stoff overflaten av-knappen. ; Shank knapp: Et skaft er en knapp som har en løkke i enden. Disse knappene la noen gap mellom stoffet. ; Flat knapper: Flat knapper har to eller fire hull gjennom dem. Et klassisk eksempel er knappene finnes på herreskjorter. ; Cloth Knapper: Disse knappene er laget med masker og looper på tråden. Knapper opprettet av hekle er et slikt eksempel. ; Hvis du ikke vet hvordan å sy en knapp på en jakke eller hvordan å sy en knapp på en skjorte, så ikke bekymre så det er veldig enkelt å sy en knapp. Det spiller ingen rolle hva du sy på. Den eneste forskjellen vil være den type tråd du bruker, og tykkelsen på en nål. Hvis du ønsker å sy en knapp på en jakke, trenger du en skarp, men sterk nål, sammenlignet med en nål som vil være nødvendig å sy en knapp på en skjorte.
Hvordan sy i en knapp Flat?
Å sy en flat knapp trenger du en nål, tråd som går med stoff og saks. First things first, trenger du en stødig hånd for å sette tråden gjennom nåløye. Selvfølgelig når du prøver dette, vil du innse dette er ikke lett, spesielt hvis synet ditt ikke er 6 / 6. Så her er en grov, men nyttig tips, sikle på tråden, egentlig ikke sikle, men bare gjøre det litt vått, slik at gjengene ikke er slapp og det går gjennom øyet, lett.
Kontroller at du har tilstrekkelig lengde på tråden og knyt begge endene av tråden inn i en knute. Deretter satte knappen på stedet fra der den var savnet og kjøre tråden fra under stoffet under knappen og gjennom hullene. Husk å trekke tråden stramt, i sin fulle lengde, ellers vil det få floker.
Når du trekker tråden gjennom hullet husk å gjøre det på en krysser moten. Så når tråden kommer ut på toppen av knappen, putte den gjennom tilstøtende hullet, gjøre det til du ser et kors på knappen. Når du føler at knappen er sikkert, trekk nålen gjennom stoffet og gjøre en knute. Skjær vekk de resterende tråden og din skjorte eller jakke er klar til bruk.
Hvordan Sy en Knapphull?
Nå som du vet hvordan du sy en knapp, kan du like godt vet hvordan å lage et knapphull. Jeg personlig mener at dette er mye mer komplisert enn sy knapper. Første du gjør oss å få tak i noen stoff og hem det omtrent en tomme, deretter markerer området der du vil ha knapphull. Lag et snitt gjennom flekken. Nå kan du enten bruke symaskin til å lage maske ved å plassere den på sikk-sakk-modus, eller du bare det gjør den gode gamle måten, med en nål og en tråd. For å gjøre knapphull med nålen, du først tråden nålen, knytte tråden sammen, så anker det til knapphull. Pass på at du skjuler knuten i lag av hem.
Bruk et teppe sting å sy knapphull. For dette gjøre deg en loop tråden gjennom stoffet og stikk nålen gjennom den samme sløyfen og kjøre det gjennom stoffet. Gjør dette til du dekker hele grensen av knapphullet, og du er ferdig. Du kan også være lurt å vite, hvordan å sy gardiner.
Jeg innså at å forklare hvordan du sy en knapp er mye mer komplisert enn bare sy en knapp på. Hvis du fortsatt ikke får det så be din bestemor eller mor til å vise deg hvordan du gjør det. Jeg er, takker av, lykke til!