Baby Ear Piercing

Ear piercing i babyer er alltid et problem til bekymring, så mange mennesker har ulike syn på piercing babyene deres ører i en ung alder. Så godt som den ser ut, tar øre piercing mye omsorg og medisiner, så det er vanligvis anbefalt av barneleger å vente i minst 5 til 6 måneder etter fødselen av barnet. Noen tror det er bedre å få en piercing i yngre alder som eldre babyer vil avstå fra det og smertene vil være større i den alderen, der han som yngre babyer glemme smerten lett. Ta en titt på noen baby øre piercing aspekter som vil hjelpe deg å avgjøre, når du bør få barnets hull i ørene og hvordan du tar vare på den.
Baby Ear Piercing Age, Når du bestemmer deg for å få babyens hull i ørene, det første du trenger å gjøre er å spørre om den rette alderen for det. Rådfør deg med barnelege om rett alder, og deretter diskutere det sammen. Som barnet er ny på det omkringliggende og helt avhengig av deg, er måten den kroppen vil reagere på en piercing også usikkert. Derfor er det alltid bedre å få en baby øre piercing gjøres når barnet er 7 mnd gammel og mer. Selv om piercing gjør vondt litt, i den alderen barnets kropp er skikket nok til å helbrede sår på egen hånd.
Baby Ear Piercing Problemer; Baby øre piercing kan forårsake mange problemer, etter at alle piercing er en skade på huden, og det vil ta tid å lege. I løpet av denne tiden kan barnet møter en rekke problemer som infeksjoner og arr. Les mer på infiserte øret piercing symptomer.
Infeksjoner: Baby øre piercing kan forårsake infeksjoner i såret selv av de instrumenter som brukes for piercing. Dette kan føre til blødninger og samling av abscess som kan også føre til sykehusinnleggelse. Det kan være allergiske reaksjoner, smerte og irritasjon rundt såret på grunn av disse infeksjonene. Les mer på infiserte øre piercing.
Keloid arr: Dette er klumper av vev som vokser rundt piercing. Disse kan føre til ytterligere infeksjoner og fører til byller rundt såret. Keloid arr er vanligvis arvelig og barn i slike familier bør ikke få øret hull i ung alder.
Ujevn plassering: De fleste av baby øre piercing infeksjoner er forårsaket på grunn ujevn plassering av piercing på øreflippen. Babyer er vanligvis urolig og plutselig uforutsigbar bevegelse kan føre til tap av dommen for piercing. Dette kan føre til over piercing på samme sted og resultatet inn i en større skade.
Baby Ear Piercing Care; Når du har bestemt seg for å få øre piercing gjort, ta riktige forholdsregler før og under piercing. Intensivavdelingen er også behov for etter at babyen ørene er gjennomboret. Ta en titt på følgende babyen øre piercing tips. ; Sørg for at du får piercing gjort fra en spesialist i pediatrisk piercing og ikke besøke et sted hvor de gir en pistol skudd. ; Gi barnet ditt en dose av Baby Tylenol før piercing da dette vil eliminere ubehag under piercing. ; Spør eksperten til å bruke en 14 karat gull wire som som vil hindre smitte. ; Etter piercing, rense såret umiddelbart med alkohol eller hydrogen peroxide. ; Opprettholde hygieniske forhold rundt såret i minst 7 uker etter piercing ved å rense det daglig med en god antiseptisk. ; Slå øredobber en eller to ganger daglig i minst en periode på 6 uker etter piercing. , Pass på at barnet bærer øredobber for de første månedene konstant. ; Rengjør ryggen og fremsiden av øret med en ørepropp dyppet i alkohol eller rensemiddel. ; Unngå å endre barnets øredobber i minst ett år. ; Les mer på; Infected Ear Piercing-Aktiviteter, Infected Ear Piercing Behandling; Ear Piercing ettervern; Baby øre piercing er et spørsmål om valg som nevnt tidligere, men hvis du får en for barnet ditt må du ta godt vare.